life

Simt si sensibilitate: Rochii confortabile pentru vara (P)

Indiferent daca alegi adidasi tineresti, casual, espadrile de vacanta sau tocuri sexy, trebuie sa stii ca rochiile de vara la moda se vor potrivi cu orice look! Ce modele ar trebui sa alegi in aceasta vara, pentru a da dovada si simt al modei? Citeste recomandarile de mai jos!

Rochii de vara – elegante, simple, romantice

Asociem vara cu lejeritatea si senzualitatea in moda. In zilele caniculare, hainele usoare acopera corpul, dar cand temperaturile cresc tot mai mult, cele mai confortabile tinute pentru o femeie vor fi rochiile frumoase si confortabile de vara. De ce? Pentru ca sunt elegante si foarte feminine, si in acelasi timp incredibil de confortabile.

Doamnele le apreciaza pentru usurinta si senzatia de aerisire. Nu se poate nega ca a purta o rochie de vara in zilele caniculare este o placere pura. Vantul bland care atinge picioarele este pur si simplu o incantare pentru intregul corp. Mai mult decat atat, aceste rochii midi sunt o alternativa pentru femeile carora nu le place sa petreaca ore intregi in fata dulapului gandindu-se ce sa poarte pentru a arata uluitor la o intalnire. Multe femei poarta rochii pentru a se simti mai atractive, caci nu se poate nega ca este una dintre cele mai senzuale haine din garderoba acestora.

Femeile din intreaga lume iubesc rochiile, le poarta pentru a merge la cinema, la o intalnire sau pentru a se intalni cu prietenii. In oferta Cropp de rochii sunt disponibile modele atent selectionate care vor deveni piesa principala in garderoba ta. Si este garantat ca nici la sfarsitul verii, aceste tipuri de creatii nu vor disparea.

Rochii clasice, simple – ce modele sa alegi in aceasta vara?

Ce rochii simple de vara vor fi optiunea perfecta pentru provocarile de zi cu zi la serviciu, pentru intalniri de afaceri si in jungla urbana? In zilele caniculare, se recomanda sa alegi rochii cu imprimeu de vara, care sa semene cu un tricou casual si confortabil. Realizate din material subtire, sunt perfecte pentru excursiile de weekend in afara orasului, precum si pentru situatiile de zi cu zi din agitatia orasului. Cu toate acestea, rochiile simple de vara dintr-un material ceva mai rigid si mai elegant vor fi perfecte pentru lucru si evenimente speciale. Impreuna cu tocuri inalte si un clutch clasic, acestea vor crea un stil perfect, elegant. Pentru o intalnire de afaceri se recomanda rochii tip camasa. Se incadreaza perfect in codul vestimentar actual si adauga incredere in sine si carisma. Combinate cu sandale cu toc inalt si o servieta, vor arata bunul tau gust.

O rochie frumoasa pentru vara cu o croiala simpla, desi in varianta mini este recomandata doamnelor cu picioare lungi, subtiri – aceste rochii simple de dama este o modalitate grozava de a etala atuurile feminine pentru acest tip de tinuta. Modelele in varianta maxi se potrivesc tuturor figurilor, arata frumos atat la femeile inalte, cat si la cele scunde. Completate cu sandale cu toc inalt, vor crea o tinuta eleganta pentru o iesire de seara, in timp ce varianta mai sportiva, in care adidasii joaca rolul principal, va fi perfecta pentru agitatia de zi cu zi. Merita sa fii atenta la rochiile in varianta midi, pentru ca acestea sunt optiuni perfecte pentru femeile in varsta carora nu le place sa-si expuna picioarele prea mult. Ele mentin perfect proportiile siluetei, iar combinate cu tocurile inalte, creeaza un stil elegant de bun gust si de clasa atat pentru utilizarea de zi cu zi, cat si pentru ocazii importante. Insotite de un lant de perle si o brosa vintage, vor arata elegant ca si tinuta pentru birou.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cod galben de ploi si grindina in mai multe zone din tara. Ciclonul care a facut ravagii in vestul Europei ameninta si Romania

Ciclonul care a lovit Europa se apropie de Romania, dar vestea buna este ca acesta…

6 minute ago

Razboi hibrid. Rusia a alimentat tensiunile din Noua Caledonie, Franta si-a trimis acolo trupele de elita – Video

Parisul a trimis unitati de elita in Noua Caledonie pentru a recupera drumul de la…

O oră ago

Doua rachete rusesti au lovit, astazi la pranz, un centru de recreere de langa Harkov. Cel putin cinci civili morti si 16 raniti

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 16 ranite, duminica, intr-o zona de recreere…

54 de minute ago

Flota ruseasca a Marii Negre, lovita din nou. Ucrainenii au distrus dragorul „Kovrovets”

Inca o nava a Flotei Marii Negre a Federatiei Ruse a fost atacata, relateaza site-ul…

O oră ago

Presshub: Romanca inchisa in China se stinge in indiferenta autoritatilor romane. „Cum sa ramai indiferent stiind ca i-au cazut dintii din gura din pricina inanitiei?”

Romanca inchisa in China se stinge in indiferenta autoritatilor romane. Marius Balo, care a fost…

57 de minute ago