Rares Bogdan, dezvaluiri in lacrimi, in direct, dupa 4 zile de absenta: „Vom lupta pana la capat”. Scrisoarea lui Oreste

news

Rares Bogdan a anuntat, duminica seara, la Realitatea TV ca a primit oferte directe din partea a doua posturi de televiziune, insa el va continua sa „lupte” impotriva „ciumei rosii” din platourile acestui post de televiziune.

„Va multumesc celor care ma certati. Imi respect colegii, pot sa inteleg multe, este mult mai bine sa scrasnesc din dinti, sa dau mana si sa fiu pe post. Va respect opiniile, eu zic sa aveti incredere si mai ales rabdare. Nu ma schimb deloc, nu o sa va simtiti tradati. Mai important decat orice divergente de moment vreau sa intelegeti ca este important sa va aduceti aminte care este camasa pe care am imbracat-o impreuna. Noi ne-am asumat o misiunea, de a lupta pentru o Romaniei frumoasa, o Romaniei libera si mai ales pentru o Romaniei cinstita.

Noi luptam pentru o Romanie care nu vrea sa primeasca contracte de stat, impotriva celor care schimba geografia Romania, vezi cazul Belina.

Nu vreau ca romanii care au curajul sa spuna ‘Jos Dragnea, jos Dancila’ sa fie dati afara din serviciu. Vom lupta pana la capat, cei care lupta pentru adevar isi asuma un risc urias. Luptam pentru copiii care vad ca a fi prost gramada, grobian, poate reprezenta cheia succesului in politica”, a spus Rares Bogdan in debutul emisiunii.

„Vreau sa le cer scuze telespectatorilor pentru ca au trecut in aceste zile in clipe de cosmar. Trebuia sa inteleg marti seara, uneori pierzi o batalie, dar vom castiga razboiul. Suntem ultima tribuna libera, am avut libertate totala, am asigurari ca voi avea in continuare libertate totala”, a mai spus Rares Bogdan.

„Sunt 450 de oameni extraordinari care au venit sa dea mana cu mine. Au fost zeci si zeci de oameni, persoane publice, zeci de mii de oameni care s-au solidarizat. Va promit ca nu o sa mai vedeti invitati pe acest tronson care vorbesc de pacea cu coruptii (referire la Dan Andronic), de moment T zero, nu uitati ce a facut Realitatea din 10 august incoace”, a adaugat Rares Bogdan, cu ochii in lacrimi.

„Oreste si Oana nu sunt oamenii lui Coldea, nu la ei facea referire Cozmin. Oana a fost interzisa pentru ca ar fi criticat postul in spatiul public, va avea o discutie cu Cozmin. Au fost zile groaznice pentru ea, eu sper ca o voi avea din nou in platou, daca va dori. Le multumesc celor doua televiziuni care mi-au facut oferte directe”, a completat realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”.

Rares Bogdan a citit apoi, cu lacrimi in ochi, o scrisoare a lui Oreste Teodorescu, care a transmis „aveti incredere in Rares Bogdan”. „Imi veti lipsi, dar sunt convins ca in viata aceasta ne vom mai reintalni, fie la ceas de maxima audienta, fie la ceas de taina. Nu port resentimente nimanui”, a transmis Oreste.

Comentarii: