Rares Bogdan ii trimite pe prefectii „bolnavi” la munca in privat: „E criza mare de sculeri-matriteri, cusatorese, operatori de calculator”

politica

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, le cere prefectilor PSD sa nu mai simuleze ca s-au imbolnavit si sa isi caute de munca in alta parte. ” In privat e criza mare de forta de munca, de la sculeri-matriteri si cusatorese, la operatori de calculator”, spune Rares Bogdan.

„Cata nemernicie! Noi ‘imbolnaviri’. Se tem sa fie trimisi sa-si caute de lucru, nu e doar tentativa de sabotare a alegerilor. In privat e criza mare de forta de munca, de la sculeri-matriteri si cusatorese, la operatori de calculator. Sa nu mai cerem forta de munca din Pakistan sau mai stiu eu de unde! Avem un batalion de pesedisti angajati pe criterii de slugarnicie care au trandavit in lux consumand resurse care puteau fi directionate in spitale, de pilda.

Sa ne intelegem, bugetarii competenti, harnici, care fac politica cetateanului, nu a unui grup infractional organizat, nu au a se teme. Eu vorbesc de pilosi, tampiti, amante, nepoate, dulcinei. E o resursa mare de personal care taie frunza la caini cu neobrazare, pe bani publici. Vorba unui personaj: La muncaaa, ortodocsilor!”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri seara, la B1 TV ca si prefectul de Teleorman s-ar fi „imbolnavit” dupa ce prefectii de Arad si Timis au intrat in concedii medicale. Guvernul acuza PSD ca a intentioneaza sa boicoteze alegerile prezidentiale.

„Era un zvon ca si prefectul de Teleorman s-a imbolnavit. Astia se imbolnavesc ca sa nu poti sa-i demiti. O sa urmeze un val de imbolnaviri, mai devreme sau mai tarziu se va termina”, a spus Orban.

El a mentionat ca oricum prefectii si subprefectii vor fi schimbati. „Niciun prefect si subprefect pus in functie de PSD nu va ramane in functie”, a subliniat premierul.

Intrebat ce va face cu „bolnavii”, Orban a spus ca are solutii: „Daca este necesar convocam sedinta de guvern si rezolvam. Avem posibilitatea sa numim alti subprefecti, codul administrativ prevede doua posturi de subprefecti”.

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a spus la Digi24 ca „imbolnavirile” reorezinta o actiune de sabotaj pusa la cale de PSD.

„E un sabotaj pe fata pentru alegerile de duminica din partea mai multor prefecti si subprefecti. Ei nu pot fi schimbati cat timp sunt in concediu medical”, a mentionat Danca.

Mai mult despre: ,

Comentarii: