Rares Bogdan il suna noaptea pe George Simion: „Mi-a transmis printr-un prieten ca o sa am probleme cu el”

politica

Copresedintele AUR George Simion s-a plans la Romania TV ca a fost sunat noaptea de prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan. Bogdan este nervos ca liderul AUR a fost pe la casa parintilor sai din Ocna Mures.

„Eu m-am dus sa ma intalnesc cu oamenii, sa arat cine a fost tatal si de ce locuitorii il acuza ca a distrus fabrica. Rares Bogdan de ce minte, de ce zice ca e din Cluj si nu din Ocna Mures? Sa intre aici in direct cu noi… I-a mintit pe oameni ca taie pensiile speciale. Nu are curaj sa intre in direct cu mine, de aia am fost la el acasa in oras. Mi-a transmis printr-un prieten ca o sa am probleme cu el. Pai asta suna a amenintare.

(…) Oamenii din localitate sunt suparati pentru ca tatal politicianului liberal a distrus combinatul din Ocna Mures, iar acum sunt nevoiti sa munceasca prin strainatate”, a declarat Simion la Romania TV.

Moderatorul Victor Ciutacu a intervenit cu un mesaj din partea lui Rares Bogdan: „Rares Bogdan ne-a transmis ca daca aveti ceva de rezolvat politic trebuie sa o faceti cu el, nu cu familia lui, argument care si mie mi se pare foarte normal”.

George Simion a spus ca a primit mesaje si ca a fost sunat nopatea de Rares Bogdan dupa ce a fost in Ocna Mures.

„M-a sunat. Mi-a dat mesaj la 12 noaptea: Trebuie sa vorbim! Eu noaptea nu raspund la telefon. Sa intre aici in direct cu noi, daca vrea sa o rezolvam”, a subliniat Simion.

Mai mult despre: ,

Comentarii: