politica

Rares Bogdan intra in miezul deciziilor politice al PNL. Obtine o functie grea la varful partidului

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan va fi propus, la Consiliul National din 8 august, pentru functia de prim-vicepresedinte politic al PNL de catre presedintele partidului, Ludovic Orban, potrivit unor surse liberale.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca Biroul Executiv al PNL a decis convocarea pe 8 august a Consiliului National, iar printre punctele care se vor afla pe ordinea de zi va fi si alegerea unui prim-vicepresedinte al liberalilor.

„Am luat decizia de a convoca Consiliul National al PNL in data de 8 august la orele 16,00. Am stabilit ordinea de zi pentru acest Consiliu National. Printre punctele inscrise pe ordinea de zi sunt: raportul Biroului Executiv, raportul grupurilor parlamentare din Camera Deputatilor, Senat si Parlamentul European, aprobarea integrarii PACT condus de Sebastian Burduja in cadrul PNL – practic finalizarea procedurii de integrare a PACT in PNL.

De asemenea, am prevazut pe ordinea de zi alegerea unui prim-vicepresedinte al partidului, prim-vicepresedintele politic din cadrul structurii de conducere a PNL, si vom avea un punct distinct privitor la alegerile prezidentiale si demararea campaniei electorale pentru prezidentiale, campanie care va incepe cu campania de strangere de semnaturi pentru candidatura presedintelui Klaus Iohannis”, a declarat Orban, dupa sedinta Biroului Executiv al PNL, citat de Agerpres.

Functia de prim-vicepresedinte pe strategii politice a fost vacantata in septembrie anul trecut, dupa ce primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, presedintele organizatiei judetene Bihor a Partidului National Liberal, a demisionat.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: rares bogdan

Recent Posts

Rusia desfasoara o campanie agresiva de sabotaj sub acoperire in Europa. UK si Germania, cele mai recente tari vizate

Determinata sa isi sporeasca atat presiunea pe campul de lupta asupra Ucrainei, cat si presiunea…

26 de minute ago

Seful OpenAI vrea sa transforme inteligenta artificiala intr-un „coleg super-competent care stie absolut totul” despre viata ta

In viziunea lui Sam Altman asupra viitorului, inteligenta artificiala este un pic intimidanta, relateaza Business…

22 de minute ago

Casa Alba: Ajutorul american va ajuta Ucrainei sa treaca la contraofensiva in 2025

Casa Alba este convinsa ca ajutorul militar oferit de Statele Unite va contribui la tranzitia…

25 de minute ago

Mesaj de Paste de la SRI: „Nu credem pana nu vedem cu ochii nostri”

Serviciul Roman de Informatii (SRI) a transmis un nou mesaj viral pe pagina oficiala de…

58 de minute ago