Rares Bogdan pune punctul pe i: „PSD nu s-a dezis de afirmatia cumplita a lui Badalau. Inseamna ca este de acord cu ea”

actualitate

Rares Bogdan atrage atentia ca PSD nu s-a dezis, oficial, de afirmatiile „cumplite” ale lui Niculae Badalau la adresa romancelor care muncesc in strainatate.

„PSD nu s-a dezis de aceasta afirmatie cumplita, prin urmare exista suspiciunea rezonabila ca este de acord cu ea. La revedere, PSD! Nu mai ai nicio sansa sa devii frecventabil!”, a scris Rares Bogdan.

„Membrii PSD au in strainatate mame, surori, fiice care nu detin pasaportul tarii in care se afla? Fireste ca au. Badalau le-a jignit si pe ele, nu doar pe romanii care au refuzat sa stampileze PSD la alegeri.

Nu stiu ce e mai grav: faptul ca Badalau le face prostituate pe toate romancele din strainatate care nu au actele tarii de adoptie, sau faptul ca atacurile repetate pe care fruntasi PSD (incepand cu acest personaj) le comit la adresa fratilor, copiilor, parintilor din Diaspora sunt imbratisate de partid. Cred ca ambele.

PSD nu s-a dezis de aceasta afirmatie cumplita, prin urmare exista suspiciunea rezonabila ca este de acord cu ea. Daca aceasta este atitudinea celui mai numeros partid din Romania, inseamna ca au o problema.

Sigur ca Badalau intentiona sa-i jigneasca pe cei care nu au stampilat PSD la alegeri, sigur ca dorea sa minimalizeze calitatea romanilor din Diaspora! Insa nu are nicio scuza pentru campania electorala mizerabila pe care continua sa o faca. Asa vor sa castige? Oribil!

Este atat de cumplita jignirea pe care a aruncat-o Badalau catre cei din Diaspora incat imi retin cu greu pornirea de a-i spune cateva cuvinte de la obraz, mai duri, asa cum merita.

Dupa parerea liderilor PSD, care or mai fi, Diaspora trebuie dinamitata pentru ca nu a inghitit porcariile din ultimii 3 ani, pentru ca a initiat protestul din 10 august 2018 si nu s-a oprit nici cand slugile partidului i-au administrat gaze in ochi si bastoane pe spinare. Faptul ca romanii din Diaspora nu pupa inelul partidului reprezinta, pentru acesti bolsevici la vedere, o ofensa peste care pur si simplu nu pot sa treaca. Dar daca aceasta este maniera de a lupta pentru a-i convinge, este falimentara pentru intreg partidul.

Si de unde acest dispret pronuntat de unii fruntasi pesedisti de la inaltimea averilor faraonice stranse jumulind statul? Dintr-o putreziciune care le-a cuprins fiinta si i-a transformat in animale politice, fara nicio urma de morala, dintr-o gaunosenie care rivalizeaza cu o catastrofa nucleara. Caci asta reprezinta atitudinea de ura: un glont indreptat catre propria frunte. Iar glontul electoral, credeti-ma, de aceasta data va fi devastator. La revedere, PSD!

Nu mai ai nicio sansa sa devii frecventabil!”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Badalau a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Giurgiu, ca doar o mica parte dintre romanii din Diaspora sunt ”legali”, restul fiind ”fetele alea de le duc astia”.

„Ei au 700.000 de oameni avem care au domiciliu, pasapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul pana la 3-5 milioane, ca se vehiculeaza tot felul, sunt fetele alea de le duc astia”, a declarat Badalau intr-o conferinta de presa la Giurgiu.

In 2018, Badalau o aparut intr-o inregistrare video la o petrecere din Giurgiu in care romanii din Diaspora erau batjocoriti de catre manelisti. „Pentru nasul Nicu Badalau si pentru tot PSD-ul”, au spus manelistii inainte de a canta o melodie cu versurile „sa vina Diaspora, ca noi ne p…m pe ea”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: