Rares Bogdan se teme ca fara un candidat unic la Primaria Capitalei, sansele de a invinge USR la primariile sectoarelor 1 si 2 sunt „dinamitate”

politica

Rares Bogdan, alegeri, Bucuresti, Sebastian Burduja, 30%, Nicusor Dan

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat luni, 22 aprilie, inainte de sedinta coalitiei, ca daca reprezentantii celor doua partide din coalitie vor ca aceasta sa mai functioneze este nevoie sa aiba mintea la ei si sa vina cu candidat unic.

In caz contrar, Rares Bogdan considera ca sunt „dinamitate” sansele lui George Tuta si Rares Hopinca, candidatii comuni ai celor doua partide la sectoarele 1 si 2.

„E o situatie grea, dar trebuie sa iesim astazi cu o solutie finala”, a mai spus liberalul, citat de ziare.com. Prim-vicepresedintele PNL a declarat la sediul central al PNL ca in cadrul sedintei coalitie vor discuta despre cum a evoluat ultima saptamana si ce se intampla.

Despre scenariile unui candidat unic al coaliteii sau candidati separati la Primaria Capitalei, Rares Bogdan a raspuns: ”Daca vrem sa mai functioneze coalitia, cred ca e nevoie sa avem mintea la noi si sa venim cu candidat unic. Daca mergem cu candidat separat, dinamitam sansele lui George Tuta si a lui Rares Hopinca”.

Coalitia PSD-PNL se reuneste, luni, incepand cu ora ora 10.00, pentru a decide daca medicul Catalin Cirstoiu ramane candidatul la Primaria Capitalei, in urma acuzatiilor privind incompatibilitatea sa.

Decizia vine in conditiile in care doctorul trebuie sa isi depuna canidatura, luni, la Biroul Electoral Municipal. Liberalii iau in calcul inclusiv sa mearga cu un candidat propriu la Primaria Capitalei, in cazul in care medicul nu va mai fi candidatul aliantei PSD-PNL, in timp ce PSD vrea ca si la Capitala cele doua partide sa vina cu un candidat comun, membru de partid.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: