politica

Rares Bogdan se teme ca fara un candidat unic la Primaria Capitalei, sansele de a invinge USR la primariile sectoarelor 1 si 2 sunt „dinamitate”

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat luni, 22 aprilie, inainte de sedinta coalitiei, ca daca reprezentantii celor doua partide din coalitie vor ca aceasta sa mai functioneze este nevoie sa aiba mintea la ei si sa vina cu candidat unic.

In caz contrar, Rares Bogdan considera ca sunt „dinamitate” sansele lui George Tuta si Rares Hopinca, candidatii comuni ai celor doua partide la sectoarele 1 si 2.

„E o situatie grea, dar trebuie sa iesim astazi cu o solutie finala”, a mai spus liberalul, citat de ziare.com. Prim-vicepresedintele PNL a declarat la sediul central al PNL ca in cadrul sedintei coalitie vor discuta despre cum a evoluat ultima saptamana si ce se intampla.

Despre scenariile unui candidat unic al coaliteii sau candidati separati la Primaria Capitalei, Rares Bogdan a raspuns: ”Daca vrem sa mai functioneze coalitia, cred ca e nevoie sa avem mintea la noi si sa venim cu candidat unic. Daca mergem cu candidat separat, dinamitam sansele lui George Tuta si a lui Rares Hopinca”.

Coalitia PSD-PNL se reuneste, luni, incepand cu ora ora 10.00, pentru a decide daca medicul Catalin Cirstoiu ramane candidatul la Primaria Capitalei, in urma acuzatiilor privind incompatibilitatea sa.

Decizia vine in conditiile in care doctorul trebuie sa isi depuna canidatura, luni, la Biroul Electoral Municipal. Liberalii iau in calcul inclusiv sa mearga cu un candidat propriu la Primaria Capitalei, in cazul in care medicul nu va mai fi candidatul aliantei PSD-PNL, in timp ce PSD vrea ca si la Capitala cele doua partide sa vina cu un candidat comun, membru de partid.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Recent Posts

Georgia sugereaza ca ar putea anula legea „agentilor straini” in schimbul unui pachet de sprijin economic si de securitate de la Washington

Legea „agentilor straini” care a scos sute de mii de oameni pe strazile din Tbilisi,…

2 ore ago

Micile state insulare saluta decizia Tribunalului International pentru Dreptul Marii: Gazele cu efect de sera constituie poluare marina

Tribunalul International pentru Dreptul Marii a decis, marti, ca gazele cu efect de sera constituie…

2 ore ago

Raport ONU: Jumatate din pasunile lumii s-au degradat din cauza utilizarii excesive si a schimbarilor climatice

Jumatate din pasunile naturale ale lumii au fost degradate de supraexploatare si de schimbarile climatice,…

2 ore ago

Rusia condamna un alt expert in tehnologie hipersonica la 14 ani de inchisoare pentru tradare

Fizicianul rus Anatoli Maslov a fost condamnat, marti, la 14 ani de inchisoare intr-o colonie…

3 ore ago

Judecatoarea lui Vlad Pascu a fost recuzata, procesul se reia de la zero. Judecatoarea s-a transferat la Constanta

Judecatoarea Ioana Ancuta Popoviciu, cea care gestiona dosarul accidentului de la 2 Mai, de care…

O oră ago