Rares Bogdan si-a iesit din fire: „Nu pot sa tac, e prea mult! In guvern vor fi doi oameni care au prea multe legaturi cu comunismul, cu Securitatea”

politica

Realizatorul Realitatea TV Rares Bogdan este revoltat ca pe lista cu componenta noului Guvern Grindeanu se afla si doi oameni care provin din sistemul comunist, Teodor Melescanu si Pavel Nastase.

„Mi-am propus sa tac si sa imi vad de vacanta dar pur si simplu nu pot….. asta deja e prea mult! Cu Melescanu si Pavel Nastase nu poate fi reformata si modernizata Romania! Parca suntem pe timpurile „Presedintelui pentru linistea noastra”…. scolit la Frunze.

Sunt doua nume care au prea multe legaturi cu comunismul, Securitatea si neo-comunismul primului deceniu al perioadei asa zisei post-revolutii. E prea mult.

Oamenii acestia vor cu tot dinadinsul sa ne demonstreze ca temerile noastre in ceea ce ii priveste sunt justificate! Pe langa Pavel Nastase credeti-ma ca Ecaterina Andronescu este intruchiparea reformei. Asta ca sa puteti pricepe exact despre ce vorbim noi aici. Mele…. simplu, din ’67 in Sistem si cu asta am spus tot. Pacat de Tara aceasta si de sperantele de acum doi ani…… Asta e, Romania nu moare dar pare ca se preda….

P.S. Poate totusi cei doi nu vor face parte din Executiv si au fost alarme false. Speranta moare ultima”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Teodor Melescanu a fost propus insistent de catre ALDE pentru a ocupa postul de ministru de Externe.

Pavel Nastase este propus pentru postul de ministru al Invatamantului, fiind foarte apropiat de familia Hrebenciuc.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: