Rares Bogdan se opune PSD-ului, cere taieri din randul bugetarilor: „Cu un stat gras nu poti sa mergi inainte”

politica

Rares Bogdan, Marcel Ciolacu, santaj, masuri fiscale, taxe, Mihai Viteazu, Cuza

Dupa discutiile purtate luni dimineata, la sediul central al PNL, de catre mai multi lideri liberali cu ministrul de Finante, Marcel Bolos, pe tema masurilor fiscale, prim-vicepresedintele Rares Bogdan a declarat ca trebuie gasite „formulele optime”, care sa nu afecteze sistemul privat.

„Cu un stat gras nu poti sa mergi inainte. Statul roman este un stat foarte gras. Trebuie sa gasim formulele optime, in special care sa nu afecteze sistemul privat. Motorul economiei poate fi, in prezent si in viitor, economia privata, companiile atat straine, cat mai ales companiile romanesti care trebuie intarite si ajutate.

Nu cred ca trebuie sa ne gandim la cresterea impozitului pe dividende in niciun caz, la scaderi de plafoane la microintreprinderi”, a spus Rares Bogdan la sediul central al PNL.

El a sustinut ca PNL nu este de acord cu impozitul de 1% pentru locuintele mai scumpe de 500.000 de euro. Liberalul a mai precizat ca, in ceea e priveste impozitul la tutun, acesta este mult mai mic in Romania fata de restul Europei.

„Romania, la tigari electronice, a platit asa numitul tutun rece 3% impozit. Toata Europa platea o medie de 44%-48%”, a spus Rares Bogdan.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: