Rares Bogdan vrea sa-i dea afara pe toti membrii ALDE din structurile guvernamentale: „Afara cu ei, toti, out!”

politica

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a solicitat duminica seara ca toti membrii ALDE care mai ocupa functii guvernamentale sa fie dati afara.

„Eu as scoate de guvernare pe toti cei de la ALDE care sunt in esaloanele doi si trei. Afara cu ei, toti, out! Ei ataca seara PNL de parca ar fi in opozitie”, a declarat Rares Bogdan.

In continuare sunt o multime de membri ai ALDE care ocupa functii de secretari de stat, pozitii importante in companiile nationale si functii de prefecti.

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a atacat deseori Guvernul Orban in ultima perioada. Recent, Tariceanua a declarat ca negocierile pentru majoritatea din Parlament sunt un „simulacru”.

Tariceanu a scris, pe Facebook, faptul ca „o liniste nefireasca se asterne peste negocierile premierului desemnat cu partidele politice”.

„In loc de asta vad ca asistam la un simulacru de negocieri din care nimeni nu intelege ce negociaza premierul desemnat, sa-si treaca guvernul sau sa-l tranteasca. Consider aceasta sceneta prost scrisa ca fiind o noua incercare de fentare a romanilor si a deciziei Curtii Constitutionale. Pe fond, lucrurile sunt mult mai simple: ori ai identificat o majoritate care te sustine sa-ti treci guvernul, ori nu ai gasit-o si atunci trebuie sa-ti depui mandatul si sa lasi pe altii sa incerce. Ori una, ori alta! Criza nu asteapta!”, scrie Tariceanu pe Facebook.

Mai mult despre:


Comentarii: