Rascoala de la Caracal, incompetenta Regimului PSD a scos sute de oameni in strada. Autoritatile au trimis jandarmii – Video

news

Peste 500 de oameni au protestat, vineri seara, in fata locuintei suspectului din Caracal banuit ca ar fi ucis-o pe Alexandra, tanara de 15 ani care a cerut de trei ori ajutor la 112 si care nu a putut fi salvata la timp. Autoritatile au trimis jandarmi echipati de interventie in forta.

Foarte furiosi, sute de oameni simpli din Caracal le-au reprosat fortelor de ordine lipsa de implicare in momentul in care Alexandra a avut nevoie de ajutor. Ei aveau coli de hartie pe care era scris „Nepasarea voastra ucide vieti” si „Alexandra a sunat, politia nu a actionat”.

La plecarea anchetatorilor, oamenii stransi in fata casei au creat o busculada in jurul masinilor, iar o persoana, care a aruncat cu oua in jandarmii ce pazeau intrarea, a fost ridicata de politisti, relateaza Agerpres.

Suspectul crimei din Caracal, Gheorghe Dinca, a fost scos, vineri seara, din curtea unde ar fi ucis-o pe Alexandra. Autospeciala Politiei in care se afla suspectul era incercuita de jandarmi, care au facut un culoar printre sutele de oameni care protesteaza in strada, in fata locuintei suspectului.

Putin dupa ora 23:00, o autospeciala a Politiei a iesit din curtea unde locuieste Gheorghe Dinca, suspectul crimei din Caracal, masina in care se afla acesta fiind incercuita de jandarmi. Sute de protestatari au huiduit cand a iesit masina Politiei, dar si cand au iesit anchetatorii din curtea lui Dinca.

Alexandra, in varsta de 15 ani, a fost data disparuta miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenta 112, anuntand ca este sechestrata. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicatii Speciale nu a reusit o locatie exacta, ci o arie de cautare, politistii avand nevoie de 19 ore pentru a intra in imobilul principalului suspect.

Suspect este un barbat de 57 de ani, pe numele sau Gheorghe Dinca, tata a trei copii. In casa lui a fost gasit un bidon cu resturi umane si bijuterii in special inele, care i-ar fi apartinut Alexandrei.

Totodata, anchetatorii incearca sa identifice o a doua victima, care se pare ca a disparut in urma cu mai bine de o luna si care era din judetul Dolj.

Mai mult despre:

Comentarii: