Rascoala in PSD dupa ce Rovana si-a facut fiul vicepresedinte. Un deputat PSD demisioneaza si declara razboi clanului Plumb

politica

Deputatul PSD Corneliu Stefan a demisionat, joi, din functia de presedinte executiv al PSD Dambovita. El acuza faptul ca la nivelul organizatiei nu se respecta statulul partidului si s-a referit si la recenta alegere a lui Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb, in functia de vicepresedinte al organizatiei.

„Astazi, 20 iunie, imi inaintez demisia din functia de presedinte executiv al PSD Dambovita”, a anuntat, joi, Corneliu Stefan, citat de Mediafax.

Acesta a spus ca in organizatie nu este respectat statutul partidului.

„In cazul organizatiei PSD Dambovita nu se respecta statutul partidului, (…) si ultima abatere de la acest statut a avut loc in Comitetul Executiv de luni, saptamana aceasta, cand s-a suplimentat numarul de vicepresedinti la nivelul organizatiei PSD Dambovita. (…) Ca titlu de recompensa am promovat coordonatorul de campanie in functia de vicepresedinte, dupa o campanie in care PSD Dambovita a obtinut cel mai slab scor politic in istoria organizatiei”, a spus deputatul PSD.

El a vorbit si despre mitingul PSD de la Targoviste, in a carui organizare spune ca nu a fost implicat, desi era presedinte executiv al organizatiei.

„Comunicarea din afara partidului si din partid, cel mai important, nu a existat in aceasta perioada, organizarea defectuoasa a mitingului in municipiul Targoviste, fapt pentru care am pierdut un numar semnificativ de voturi, organizare in care nu a fost implicata nicio persoana de la nivel de conducere al organizatiei PSD Dambovita. Biroul Permanent nu a fost implicat sau sa vorbesc in nume personal, eu, ca presedinte executiv, nu am stiut absolut nimic”, a mai spus Corneliu Stefan.

El a precizat ca va ramane membru al PSD Dambovita, din care face parte de 18 ani, si a cerut organizarea unei conferinte judetene in cel mai scurt timp.

Fiul Rovanei Plumb a fost ales vicepresedinte al organizatiei PSD Dambovita, in locul Ofeliei Robescu. Aceasta a demisionat din functie in cadrul sedintei de luni seara a Comitetului Executiv al PSD Dambovita, organizatie condusa de Rovana Plumb.

„In primul rand, s-a completat Biroul Politic Judetean cu doua locuri, ca vicepresedinti, in persoana domnului primar de la Branistea, Tachianu Marian, si a domnului primar Buibar Iulian, care este primarul de la Rascaieti, Rascaieti fiind prima localitate in topul castigatorilor din judetul Dambovita ai PSD. De asemenea, a demisionat din Biroul Politic Judetean Ofelia Robescu, ca vicepresedinte, si in locul doamnei Ofelia Robescu a fost ales domnul Andrei Plumb ca vicepresedinte”, a anuntat Rovana Plumb la finalul sedintei de la inceputul saptamanii.

Mai mult despre: ,


Comentarii: