Rascoala printre fanii lui Guta dupa maneaua pentru PSD: „Sa te arda focu’ cu tot cu banii care ti-a dat sa-i faci melodie”

news

Maneaua dedicata lui Liviu Dragnea si PSD-ului a stranit o uriasa revolta printre fanii lui Nicolae Guta. Pagina manelistului este bomdardata cu sute de comentarii furioase.

„Mai facem si dedicatii speciale ca doar traim intr-o tara democratica!”, scris Nicolae Guta, prezentand maneaua numita „Victorie PSD”.

Melodia insa i-a nemultumit profund pe fanii manelistului. Sunt aproximativ 1.000 de comentarii, dupa mai putin de 12 ore de la publicarea clipului, in care fanii lui Guta ii reproseaza ca s-a „vandut hotilor pentru bani”.

„Pt niste bani ti-ai pierdut mai mult de jum din fani care iai castigat de o viata rusine. Guta!”, este unul dintre comentariile cele mai apreciate.

De ce ne tradezi, Iuda. Ai avut o reputatie deosebita din partea multor oameni, insa acum vei fi urat de toate generatiile posibile. CUM POTI SA TE VINZI PENTRU UN PUMN DE BANI !!! Blestemata fie ziua in care ai ales sa canti melodia asta si tot asa am sa blestem si glasul tau. Ati doresc sa nu mai ai putere de-a canta vreodata”, scrie un alt comentator suparat.

„Ascult melodiile tale de la varsta de 7 ani, dar nu ma gandeam ca si tu iti vei vinde poporul ce te iubeste pt melodiile tale asa cum a facut cei din PSD cu tara noastra, nu credeam ca esti asa de corupt ca si cei din PSD”, i-a reprosat o manelista lui Guta.

„Dte dracu cu el cu tot sa te arda focu cu banii cu tot care ti-a dat sai faci melodie”, este un alt comentariu reprezentativ.

Iata cateva dintre versurile manelei:

”Hai romane, hai la urna, daca vrei viata mai buna, voteaza cu-ncredere, Liviu Dragnea PSD!”

”Ascultati-ma ce spun! Pesedeu-i cel mai bun!”

„Noi suntem asii puterii si vrem binele tarii”

„De vrei gustul fericirii, stampileaza trandafirii”

Refrenul manelei:

„Hai romane, hai,

Hai la urnaaa

Daca vrei viata mai buna

Voteaza cu-ncredere

Liviu Dragnea – PSD.”

Pe You Tube, melodia are doar vateva sute de aprecieri, in timp ce peste 5.000 de romani au dat „dislike”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: