Rascoala in PSD, Dragnea e mancat: „Ai nostri sunt un dezastru, trebuie mers peste Dragnea”

politica

Presedintele PSD Pitesti, Cristian Gentea, a lansat vineri un atac foarte dur la adresa conducerii PSD, afirmand direct ca „ai nostri sunt un dezastru”. El a declarat ca Liviu Dragnea traieste intr-o „lume paralela”.

,,Lumea este foarte dezamagita, inclusiv pentru episodul cu Referendumul. Multi dintre membrii nostri nici nu au vrut sa se duca, si nu pentru ca nu ar fi inteles intrebarea. Daca ar fi fost dupa mine, as fi pus acest referendum o data cu alegerile europarlamentare, sa mai scutim si niste bani, dar daca asa s-a decis la centru… Ce sa mai, lumea e dezamagita pentru ca ai nostri sunt dezastru. Daca proprii membri de partid sunt revoltati, inseamna ca avem o mare problema.

Va veni si domnul Valeca (presedinte PSD Arges) la intalnirile cu organizatiile de cartier. Eu ma bucur, ca poate aude cu urechile dumnealui adevarata stare de fapt. Nu poti avea o imagine clara doar participand la niste conferinte de presa sau participand la un Biroul Permanent, daca da Domnul si are loc… Nu ai cum sa stii ce se intampla langa tine cand traiesti intr-o lume paralela, nu doar intr-un stat paralel. Marea problema este ca nu stiu cum o sa-i recastigam pe ai nostri daca lucrurile vor merge la fel. (…)

Nu vreau sa-i iau locul domnului Valeca, vreau sa se inteleaga asta, ci doar sa spun ca, daca as fi fost in locul dumnealui, as fi luat toti parlamentarii de Arges, m-as fi dus la Dragnea si i-as fi spus ca asa nu se mai poate. Altii au facut asta si s-au impus. Noi… nu. Noi, cand vine cate unul de la Bucuresti, ne facem pres si ii rugam si pe primari sa nu puna intrebari incomode”, a declarat Cristian Gentea, citat de Bitpres.

Si viceprimarul Pitestiului, Sorin Apostoliceanu, a confirmat tensiunea care exista in randul majoritatii membrilor de partid. Potrivit acestuia, conducerea centrala a partidului are o mare problema inclusiv la capitolul ,,comunicare”.

,,E o bulibaseala ceea ce se intampla, exact cum s-a intamplat recent cu examenul de Bacalaureat. O seara intreaga s-a bucurat fie-mea de modificarile anuntate, ca apoi s-a schimbat schimbarea. Ma intreb daca oamenii astia nu analizeaza si ei lucrurile inainte sa le faca publice. Pe de alta parte, sunt foarte multe masuri bune luate, in special in zona economica, numai ca nimeni nu stie sa le explice. Este si cazul impozitarii afacerilor din jurul organizarilor de evenimente: nimeni nu vrea sa le fie luat darul mirilor, asa cum s-a facut bascalie! Toti ii injuram pe manelisti ca iau bani fara numar, fara numar, la nunti, si nu platesc impozit, iar acum ca vrem sa fiscalizam aceasta activitate, asa cum e normal, comentam pe margine. Practic, ai nostri nu au fost in stare sa explice despre ce este vorba. Asa se intampla cand cei de la Centru nu stiu sa comunice. Ei nu comunica nici nu noi, doar ne trimit pe email punctajele”, a declarat viceprimarul Pitestiului.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: