„RASISTILOR, ne-ati facut tigani”. PSD asmute romii din Ferentari impotriva adversarilor – VIDEO

politica

Campania pentru alegerile locale a inceput deja. Pesedistii din Sectorul 5 al Capitalei i-au asmutit pe romii din Ferantari impotriva liberalilor, aflati intr-o vizita electorala in cartier. 

Un grup de cateva zeci de romi l-a huiduit constant pe candidatul PNL la Primaria Sectorului 5, Ovidiu Raetchi, in timp ce trecea prin Ferentari. „Vagabondule, ne-ati facut tigani”, „Rasistilor”, „Pleaca de aici”, au fost cateva dintre strigaturile romilor.

In grupul de romi scandalagii poate fi vazut Ilie Mario Rafael,  omul de incredere al lui Cristian Rizea, candidatul PSD la Primaria Sectorului 5. Grupul de romi a fost coordonat de Gheorghe Rasniceanu (barbatul in costum), care este vicepresedinte al PSD Sector 5.

rafael

Rafael si Rizea au fost recent in centrul unui urias scandal in PSD, dupa ce au dorit sa organizeze un miting impotriva sefului PSD Bucuresti, Robert Negoita. Reglarea de conturi s-a finalizat cu excluderea din PSD a lui Rafael si cu suspendarea lui Rizea de la sefia organizatiei Sectorului 5.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: