politica

Razboi intre Chirieac si Sosoaca. Site-ul „analistului” o acuza pe senatoarea AUR ca este USR-ista sub acoperire

DC News, site patronat de Bogdan Chirieac, a publicat mai multe articole in care o acuza pe senatoarea AUR Diana Sosoaca de blat cu USR. 

„Sosoaca, diversiune. Marea USR-ista l-a scapat pe Voiculescu”, a titrat luni site-ul lui Chirieac.

„Inca din 2019, Diana Sosoaca ne indemna sa votam USR-PLUS pentru viitorul copiilor nostri. Acum, dupa incendiul de la Matei Bals, se pare ca a dovedit ca este, in continuare, fan al acestei formatiuni.

Dupa incendiul de la Matei Bals, Sosoaca nu s-a alaturat protestului impotriva actualului ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu (USR-PLUS), ci s-a indreptat impotriva lui Raed Arafat. A cerut sanctionarea lui Raed Arafat, seful DSU din MAI, care nu avea nicio treaba in problema: ‘DEMISIA si RETRAGEREA CETATENIEI lui Raed Arafat!’ – solicita imperativ senatoarea. Practic, daca vreti, se poate spune ca a facut o diversiune ca sa-l scape pe Vlad Voiculescu, ministrul de la USR-PLUS. Si acum se vede de ce: inca din 2019 era mare USR-ista”, a scris DC News.

Chirieac este invitat de casa al posturilor Antena 3 si Romania TV, care recent au intrat in conflict cu Diana Sosoaca. Antena 3 si RTV au lansat recent numeroase atacuri foarte violente la adresa lui Vlad Voiculescu, caruia i-au cerut demisia in contextul tragediei de la „Matei Bals”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Miscarea neasteptata la Moscova, Putin l-a inlocuit pe Soigu, ministrul Apararii. Noul ministru este un civil

Presedintele rus Vladimir Putin a propus duminica un nou ministru al Apararii, nominalizandu-l pentru aceasta…

8 ore ago

Germania isi extinde influenta, trimite doua nave de razboi in apele Asiei. „Comportamentul agresiv” al Chinei, principala cauza a misiunii

O fregata germana si o nava de aprovizionare de lupta au plecat saptamana aceasta din…

10 ore ago

Aventurile unui infractor deghizat in femeie in Capitala, cum a reusit sa pacaleasca si sa jefuiasca mai multi pensionari – Video

Politia a dat publicitatii detalii despre cum un individ de 52 de ani, din Ialomita,…

8 ore ago

Ciolacu sustine ca „din octombrie nu o sa mai avem vize cu SUA”. Se lauda ca tot el a bagat Romania in Schengen

Premierul PSD Marcel Ciolacu a sustinut, duminica seara, ca romanii nu vor mai avea nevoie…

8 ore ago