Razboi intre Chirieac si Sosoaca. Site-ul „analistului” o acuza pe senatoarea AUR ca este USR-ista sub acoperire

politica

DC News, site patronat de Bogdan Chirieac, a publicat mai multe articole in care o acuza pe senatoarea AUR Diana Sosoaca de blat cu USR. 

„Sosoaca, diversiune. Marea USR-ista l-a scapat pe Voiculescu”, a titrat luni site-ul lui Chirieac.

„Inca din 2019, Diana Sosoaca ne indemna sa votam USR-PLUS pentru viitorul copiilor nostri. Acum, dupa incendiul de la Matei Bals, se pare ca a dovedit ca este, in continuare, fan al acestei formatiuni.

Dupa incendiul de la Matei Bals, Sosoaca nu s-a alaturat protestului impotriva actualului ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu (USR-PLUS), ci s-a indreptat impotriva lui Raed Arafat. A cerut sanctionarea lui Raed Arafat, seful DSU din MAI, care nu avea nicio treaba in problema: ‘DEMISIA si RETRAGEREA CETATENIEI lui Raed Arafat!’ – solicita imperativ senatoarea. Practic, daca vreti, se poate spune ca a facut o diversiune ca sa-l scape pe Vlad Voiculescu, ministrul de la USR-PLUS. Si acum se vede de ce: inca din 2019 era mare USR-ista”, a scris DC News.

Chirieac este invitat de casa al posturilor Antena 3 si Romania TV, care recent au intrat in conflict cu Diana Sosoaca. Antena 3 si RTV au lansat recent numeroase atacuri foarte violente la adresa lui Vlad Voiculescu, caruia i-au cerut demisia in contextul tragediei de la „Matei Bals”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: