Razboiul din PSD. Codrin Stefanescu isi striga neputinta: „Cum sa il schimbam pe Ciolacu, cum?”

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, continua sa se razboiasca cu gruparea Ciolacu, pe care o acuza de blat cu „statul paralel”. Insa Stefanescu nu are nicio solutie pentru a-l da jos pe Ciolacu din fruntea partidului.

„Fix acum doi ani la mitingul impotriva abuzurilor! Postez fotografia spre aducere aminte interimarilor din conducerea provizorie a PSD! Ca sa inteleaga odata ce ne desparte atat de mult. Si cat de mari sunt diferentele dintre noi”, a scris Stefanescu pe Facebook.

„Schimbati-i cat mai repede”, i-a transmis un pesedist lui Codrin Stefanescu. Acesta a reactionat dezamagitor, afirmand ca nu are nicio solutie in acest sens.

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, vrea sa schimbe si garniturile doi si trei din partid. Intrebat pe cine nu mai vede in fruntea partidului, el a facut referire miercuri la cei care l-au acuzat ca ar fi facut blat cu presedintele Klaus Iohannis sau ca ar fi securist.

„Eu nu reneg trecutul si nici nu voi spune ca nu il recunosc. Am si spus mai devreme ca exista anumite persoane pe care eu nu le mai vad in acest moment in linia intai, in linia a doua, chiar si in linia a treia a Partidului Social Democrat. (…) O sa fie suficient sa vedeti echipa cu care o sa ma prezint la concurs ca sa va dati seama la cine ma refer sau la cine nu ma refer”, a declarat Ciolacu la Digi24.

Presedintele interimar PSD, acuzat ca ar fi fost securist, a tinut sa precizeze ca acest lucru ar fi fost imposibil, pentru ca tatal sau a fost pilot.

„Cea cu securistii este o poveste aparuta in spatiul public acum trei – patru ani. Tatal meu a fost pilot. Vreau sa va spun un lucru in premiera: noi am avut o perchezitie de la Securitate in casa. Eu, copiii de piloti si copiii de militari nu puteau sa fie securisti sau informatori. Cine face astfel de acuze ar trebui sa se informeze intai foarte bine”, a mai spus liderul PSD.

Mai mult despre:

Comentarii: