Razboiul viperelor de Videle. Carmen Dan va fi remaniata, Dancila anunta o noua „evaluare” a ministrilor

politica

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri o noua evaluare a ministrilor, pe fondul a numeroase informarii privind remanierea lui Melescanu si Carmen Dan. 

„Vom face o evaluare a fiecarui ministru. Nu pot sa schimb un ministru decat daca sunt lucruri concrete. Nu pot sa schimb un ministru daca si-a indeplinit programul de guvernare. Am dat ieri tuturor ministrilor obiectivele pe care le au pe fiecare domeniu in parte si le-am cerut o foaie de parcurs pentru indeplinirea lor”, a spus premierul la Palatul Parlamentului, intrebata daca la Ministerul de Interne ramane Carmen Dan.

Ea a adaugat ca inca nu s-a discutat in partid despre aceste lucruri.

„Toate discutiile le vom avea in interiorul Comitetului Executiv. Intr-o zi jumatate am incercat sa adun toti membrii de partid, sa adun toti factorii de decizie, am discutat primele lucruri legate de buna functionare a partidului, de linia pe care vom merge, de modul in care ne vom pozitiona fata de programul de guvernare. In BPN de luni vom avea discutii, vom continua discutiile. Nu am discutat despre niciun ministru”, a mai mentionat ea.

Mai multe surse din PSD au confirmat pentru televiziunile de stiri ca Dancila ar urma sa-u remanieze din functii pe Teodor Melescanu si Carmen Dan.

Mai mult despre: ,

Comentarii: