Razbunarea PSD. Barbatul Oanei Stancu, scos de PSD sa il atace virulent pe Nicusor Dan: „Vrem sa eliminam dejectiile din politica romaneasca”

actualitate

Deputatul Daniel Zamfir, sotul vedetei Antena 3 Oana Stancu, a organizat vineri o conferinta de presa in care a lansat atacuri violente la adresa lui Nicusor Dan. „Adevarata fata a lui Nicusor Dan”, a fost tema conferintei PSD.

„Vrem sa eliminam dejectiile din politica romaneasca. Ati auzit in acesti ani atatea lucruri despre practicile lui Nicusor Dan. Eu am avut multe discutii cu omani de afaceri care se plangeau de ce face Nicusor Dan, despre practicile lui. Faptul ca oamenii astia nu au iesit public nu poate fi condamnabil. Faptul ca oamenii politici tac nu este numai lasitate, ci si complicitate. Dupa cum stiti, Nicusor Dan are porecla de Plicusor Ban.

Imi doresc din suflet ca dupa campania electorala, institutiile statului sa stabileasca limpede daca este trafic de influenta ce face Nicusor Dan”, a declarat Zamfir.

El a prezentat apoi doua cazuri ale unor investitori imobiliari care au fost atacati in instante de Nicusor Dan.

Nicusor Dan si Violeta Alexandru au venit, joi, in fata sediului central al PSD cu un panou urias pe care se afla „Caracatita Firea-Pandele”, increngatura de rude si prieteni a cuplului din Voluntari.

„Am venit cu aceasta plansa cu cumetriile din adminsitratia publica din Bucuresti. Sunt oameni care au avut noroc in viata sa fie neamuri, prietenii, parteneri de viata cu Firea si Pandele. Oamenii astia nu au venti aici sa construiasca ceva pentru Bucuresti ci ca neamuri.

Am venit de asemenea la sediul central al PSD pentru ca Firea fuge de sigla PSD. Am venit sa le aducem aminte oamenilor ca primarul este PSD. Este ultimul dintre locotenentii lui Dragnea care a ramas in fucntie. Este Dragnea al Bucurestiului”, a declarat Nicusor Dan din fata sediului central al PSD.

El a reinterat invitatia pe care i-a adresat-o Gabrielei Firea de a participa trei dezbateri electorale unu la unu.

„Reiterez invitatia catre primarul Gabriela Firea sa avem dezbateri unu la unu miercuri, joi si vineri in sala de Consiliul a Primariei Capitalei la care sa participe toata presa. Astept un raspuns pana maine la ora 17.00 – Vreau sau nu vreau dezbateri in sala de consiliu a primariei Capitalei”, a subliniat Nicusor Dan.

Mai mult despre: ,

Comentarii: