news

Razie prin pietele Capitalei, au fost confiscate peste 1.000 kg de peste – Video

Politistii au intreprin o ampla razie in mai multe piete cunoscute din Bucuresti, fiind confiscate peste 1.000 kg de peste.

Controalele au avut loc in pietele Domenii, 16 Februarie, Gorjului, Ramnicu Sarat, Titan 1, Pucheni, Straduintei, Progresul, doar la societati care comercializeaza peste si produse din peste.

„La data de 6 aprilie 2023, politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, cu sprijinul specialistilor din cadrul Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor – Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Bucuresti, precum si lucratori din cadrul Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Bucuresti-Ilfov, au organizat si desfasurat controale economico-financiare, asupra activitatii comerciale a opt societati de pe raza Municipiului Bucuresti care au ca obiect de activitate comertul cu amanuntul al pestelui, in contextul Sarbatorilor Pascale.

Politistii au urmarit modul in care este respectata, aplicata si materializata in documente financiar-contabile legislatia din domeniu.

In urma controalelor au fost aplicate 8 sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea prevederilor legale, cu o valoare totala de 53.000 de lei si a fost dispusa confiscarea a 1.303,65 kg. de peste si produse din peste.

Verificarile sunt continuate cu privire la intreaga activitate a societatilor implicate, urmand ca la finalizarea acestora sa fie dispuse masuri legale”, au anuntat autoritatile.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Un algerian disparut in anii 1990, gasit viu in pivnita unui vecin dupa 27 de ani

Un barbat din Algeria a fost gasit in viata in pivnita vecinului sau, dupa ce…

1 minut ago

Protest in Peru dupa ce guvernul a asociat transsexualitatea cu o tulburare mintala

Membri ai unor grupuri LGBTQ au manifestat, vineri, in fata Ministerului Sanatatii din Peru, dupa…

2 ore ago

Beizadeaua Victor Micula a scapat de puscarie, desi a tras cu mitraliera pe un pod din Oradea. Curtea de Apel l-a condamnat cu suspendare

Curtea de Apel Oradea decis sa il condamne la inchisoare cu suspendare pe Victor Micula…

16 minute ago

S-a scufundat langa Sf. Gheorghe o nava tanzaniana, Mohammed Z. Trei marinari sunt dati disparuti

O nava sub pavilion tanazanian, Mohammed Z, s-a scufundat sambata dimineata in apropiere de Sf.…

O oră ago

Propunere soc: Donald Trump solicita ca lui Joe Biden sa i se faca testul anti-drog inainte de prima dezbatere prezidentiala

Donald Trump a cerut vineri ca Joe Biden sa fie testat antidrog inainte de cele…

12 minute ago