Razvan Firea, atacat ODIOS dupa ce a cerut sa nu fie votata mama sa vitrega. Raspunsul sau este un exemplu de bun-simt

politica

Razvan Firea a fost atacat extrem de dur dupa ce a facut apel catre prietenii sai sa nu o voteze pe Gabriela Firea. El a avut o reactie foarte civilizata la aceste manifestari.

„Stiu ca va sunt simpatic, dar cand veti merge la vot ( si sa va duceti), sa nu va alunece stampila din greseala pe numele meu”, a scris Razvan oe Facebook in urma cu cateva zile. Postarea sa a devenit virala, fiind distribuita de peste 1.000 de internauti.

Citeste si: O cunoaste bine. Razvan Firea le cere prietenilor sa NU voteze cu mama sa vitrega

Imediat au inceput atacurile, Razvan fiind jignit in moduri greu de reprodus. O bacauanca, Tania Haritonovici, cel mai probabil o cunostinta a Gabrielei Firea, l-a acuzat pur si simplu ca „strica memoria” tatalui sau.

„Mincinosule, ai curaj in fata mea sa spui ceva legat de Gabi? Poate Carmen (mama naturala a lui Razvan – n.red.) sa-ti dea o mana de ajutor? Sa nu-i mai strici memoria lui Rasvan! Dumnezeu sa-l odihneasca!”,  i-a scris Haritonovici.

„In primul rand oamenii care incep o conversatie prin a jigni o persoana pe care nu o cunosc, sunt „zero”. Nu vad ce te recomanda sa ma faci mincinos, ce crezi tu ca stii( si cel mai probabil te inseli amarnic), si ce anume din acest post are legatura cu ce spui. Si, ca sa nu existe nici o neintelegere, postul meu( anterior) se refera STRICT la campania politica, nu se bazeaza pe relatia dintre noi doi, relatie care oricum nu te priveste, si in nici un caz nu iti da dreptul sa imi judeci/ apreciezi caracterul ( sau firea daca vrei) si familia. Asa ca ti-as multumi daca ti-ai exprima jigniriile gratuite in alta parte. Multumesc!”, a raspuns Razvan.

Si mama naturala a lui Razvan, Carmen, a avut ceva de mentionat. Vezi mai jos dialogul.

Screen Shot 2016-06-04 at 21.03.42

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: