Reactia fabuloasa a presedintelui cand a fost intrebat daca Dancila l-a dat afara din sedinta de guvern

politica

Presedintele Iohannis a declarat, vineri, intr-o intalnire informala cu jurnalistii, ca participarea sa la sedinta de joi a guvernului a impiedicat adoptarea ordonantei propusa de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. El a izbucnit in ras cand a fost intrebat daca Dancila l-a dat afara din sedinta de guvern, asa cum sustin televiziunile de propaganda ale PSD.

Iohannis a fost intrebat, vineri dupa amiaza, intr-o discutie informala cu jurnalistii, si daca a fost dat afara joi de la sedinta. Seful statului a ras si a spus ca aceasta a fost interpretarea unei parti din presa, insa participarea sa la sedinta de guvern de joi a avut efecte si i-a facut, de fapt, pe guvernanti sa opreasca OUG Teodorovici, scrie ziare.com.

Presedintele a mentionat ca nu stie daca va participa si la sedinta de vineri a guvernului.

Guvernul se reuneste vineri, intr-o noua sedinta, pe ordinea de zi facuta publica aflandu-se mai multe proiecte de hotarare, insa, conform liderului PSD Liviu Dragnea, ar putea fi adoptata si OUG privind masurile fiscale, inclusiv taxa pe lacomie, desi actul normativ nu figureaza deocamdata pe agenda sedintei.

Sedinta de Guvern este programata sa inceapa la ora 18.30.

Pe ordinea de zi publicata joi seara sunt trecute opt proiecte de hotarare, nu si proiectul de OUG privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal – bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene.

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat, joi, ca OUG privind masurile fiscale va fi adoptata vineri, discutii pe marginea documentului fiind programate inclusiv in cursul zilei de vineri.

Consiliul Economic si Social a dat joi aviz negativ proiectului de OUG, insa acesta este consultativ.

Mai mult despre: ,

Comentarii: