Reactia fulger a lui Klaus Iohannis in urma amenzii primite de la CNCD. Presedintele arata ce se afla in spatele acestei decizii

politica

Administratia Prezidentiala anunta ca va contesta amenda pe care presedintele Iohannis a primit-o de la CNCD pentru utilizarea termenului „penali”.

”Presedintele Romaniei considera ca este o decizie politica si va contesta la instanta competenta decizia CNCD”, arata Administratia Prezidentiala.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) a decis, miercuri, in urma unei sesizari a redactiei Lumea Justitiei (luju.ro), ca eticheta ”penali” folosita de catre presedintele Klaus Iohannis reprezinta discriminare si l-a amendat pe seful statului cu 2.000 de lei.

Sesizarea a fost depusa in 19 februarie si vizeaza etichetele ”penali” si ”inculpati” puse de Klaus Iohannis si Codruta Kovesi celor care ”ataca justitia”.

Asa cum prevede procedura in cazul sesizarilor depuse la CNCD, dupa depunerea sesizarii, au fost citate toate partile, care si-au prezentat punctele de vedere.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: