Reactia lui Orban privind scandalul declansat de Antena 3-PSD: „De ce biroul electoral al Sectorului 1 a acceptat sa isi desfasoare activitatea intr-o cladire a primariei in care la etajul doi era de fapt o echipa de campanie a primarului Tudorache?”

politica

Premierul Ludovic Orban a sustinut, joi dimineata, ca nu a vazut imaginile difuzate isteric de Antena 3 din biroul electoral al Sectorului 1, insa a punctat ca „pe baza proceselor verbale incheiate la sectii de votare,  Clotilde Armand a castigat cu diferenta de peste o mie de voturi”.

„Nu am vazut. Ceea ce stiu este ca un consilier liberal a descoperit o tentativa de fraudare care este anchetat ain momentul de fata. De asemenea stiu ca pe numaratoarea paralela facuta de noi, pe baza proceselor verbale incheiate la sectii de votare,  Clotilde Armand a castigat cu diferenta de peste o mie de voturi. Trei, nu pot sa inteleg de ce biroul electoral al Sectorului 1 a acceptat sa isi desfasoare activitatea intr-o cladire a primariei in care la etajul doi era de fapt o echipa de campanie a primarului Tudorache, lucru a care a fost demonstrat.

Astept sa se faca o ancheta, care a fost demarata, si sa-i pedepseasca pe aceia care au incercat sa afecteze corectitudinea procesului de numarare”, a declarat Orban.

Intrebat despre solicitarea lui Marcel Ciolacu de anulare a alegerilor din Bucuresti, Orban a rapuns: „In politica trebuie sa stii si sa castigi, si sa pierzi, Diferenta intre Nicusor Dan si Gabriela Firea este atat de clara, incat nu lasa loc la niciun dubiu. Sa nu stii sa pierzi, sa te agati de niste minciuni mi se pare lipsit de demnitate. Firea sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o primar general”.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: