politica

Reactia Opozitiei dupa discursul infricosator al lui Dragnea: „PSD trebuie dat jos acum de la putere! Ii chemam pe romani alaturi de noi”

Presedintele USR, Dan Barna, afirma ca PSD a tradat Romania si a ales sa se solidarizeze cu un „infractor” impotriva romanilor care doresc o societate dreapta.

„PSD a tradat Romania si nu va fi iertat! Fiecare clipa cu PSD la putere reprezinta o amenintare pentru viitorul nostru si al copiilor nostri! PSD a ales azi sa se solidarizeze cu un infractor impotriva romanilor care isi doresc o societate dreapta, condusa de oameni cinstiti si competenti si nu oricum, ci distrugand tot ceea ce a mai ramas nepesedizat in aceasta tara, in primul rand Justitia independenta”, a scris, vineri, Barna pe Facebook.

Liderul USR sustine ca PSD trebuie dat jos de la putere.

„Liviu Dragnea nu a facut declaratii dupa sedinta liderilor PSD, ci a proferat amenintari ca va merge pana la capat cu oricine ii rezista: presedinte, Parlament, Justitie. PSD trebuie dat jos acum de la putere! Ii chemam pe romani alaturi de noi sa salvam Romania de Partidul Penalilor! A devenit evident ca furtul este in ADN-ul acestui partid care, aparandu-l pe Dragnea, se apara pe sine de la disparitie”, a adaugat Dan Barna.

Comitetul Executiv National al PSD a decis in sedinta de vineri sa il sustina in continuare pe presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, in toate functiile politice detinute de acesta.

„CExN al PSD a decis sustinerea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in toate functiile politice detinute de acesta, la conducerea partidului si la conducerea Camerei Deputatilor din Parlamentul Romaniei”, se arata intr-un document oficial adoptat la finalul unei sedinte care a durat mai bine de patru ore si care a avut loc in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

7 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

9 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

9 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

9 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

9 ore ago