Reactia Opozitiei dupa discursul infricosator al lui Dragnea: „PSD trebuie dat jos acum de la putere! Ii chemam pe romani alaturi de noi”

politica

Presedintele USR, Dan Barna, afirma ca PSD a tradat Romania si a ales sa se solidarizeze cu un „infractor” impotriva romanilor care doresc o societate dreapta.

„PSD a tradat Romania si nu va fi iertat! Fiecare clipa cu PSD la putere reprezinta o amenintare pentru viitorul nostru si al copiilor nostri! PSD a ales azi sa se solidarizeze cu un infractor impotriva romanilor care isi doresc o societate dreapta, condusa de oameni cinstiti si competenti si nu oricum, ci distrugand tot ceea ce a mai ramas nepesedizat in aceasta tara, in primul rand Justitia independenta”, a scris, vineri, Barna pe Facebook.

Liderul USR sustine ca PSD trebuie dat jos de la putere.

„Liviu Dragnea nu a facut declaratii dupa sedinta liderilor PSD, ci a proferat amenintari ca va merge pana la capat cu oricine ii rezista: presedinte, Parlament, Justitie. PSD trebuie dat jos acum de la putere! Ii chemam pe romani alaturi de noi sa salvam Romania de Partidul Penalilor! A devenit evident ca furtul este in ADN-ul acestui partid care, aparandu-l pe Dragnea, se apara pe sine de la disparitie”, a adaugat Dan Barna.

Comitetul Executiv National al PSD a decis in sedinta de vineri sa il sustina in continuare pe presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, in toate functiile politice detinute de acesta.

„CExN al PSD a decis sustinerea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in toate functiile politice detinute de acesta, la conducerea partidului si la conducerea Camerei Deputatilor din Parlamentul Romaniei”, se arata intr-un document oficial adoptat la finalul unei sedinte care a durat mai bine de patru ore si care a avut loc in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: