Reactia stupida a lui Teodorovici cand a fost intrebat despre injuraturile la adresa internautilor. Da vina tot pe „statul-paralel” – Video

news

Ministrul Finantelor, Eugen Orlando Teodorovici, neaga ca mesajele jignitoare adresate de pe contul sau de Facebook unor internauti ar fi postate de el. Teodorovici sustine ca este o „campanie de denigrare” la adresa sa.

„Probabil ca a fost spart contul. Ma cunoasteti? Este tipul meu de mesaj? Nu stau sa ma uit, pentru ca nu fac eu acest management de pagina de Facebook. Astfel de interactiuni se petrec probabil la comanda. Uitati-va de cand a inceput aceasta campanie de denigrare a mea”, a spus ministrul de Finante Eugen Teodorovici.

Ministrul Finantelor, Eugen Orlando Teodorovici, se afla in razboi deschis cu internautii, postand pe Facebook o serie de raspunsuri mai putin reverentioase fata de mesajele care nu ii sunt favorabile.

Spre exemplu, la reactia unui internaut care spunea „Incredibil. Am ajuns sa mai vad o ineptie de care sunt obsedati multi romani. Un post de televiziune este capabil sa <> guvernantilor ce sa spuna, ce sa faca, ce sa dreaga!”, ministrul raspunde „Cred ca ai tai te-au facut la nevoie si sigur le-a parut rau ! Sincer, cu fata asta de … nici nu stiu ce termen sa folosesc pentru unul facut din …”

Alt exemplu: la intrebarea „As vrea sa stiu de unde achita domnul Teodorovici sumele din milionul de euro pe care l-a imprumutat de la banca”, ministrul raspunde: „Doamna (…), sper ca am scris corect numele dvs., mai verificati asta referitoare la casele mele ! Ati dus ochii stramb!”.

„De departe pareai ceva, de aproape mai nimic, rusine…”este alt mesaj al unui cetatean pentru ministrul Finantelor, la care oficialul riposteaza: „Mai Silviu (…), daca ai avea macar un gram de minte … sigur ar trebui sa-ti scoti palaria in fata mea si de departe, si mai ales de aproape!”.

„Si eu sunt convins ca toate se vor rezolva intr-o zi ! Fara manipulare si fara idioti, cel putin nu asa multi … PS. Nu am nicio datorie la stat, nu am obtinut vreo diploma in mod nejustificat si nu datorez nimanui nimic ! Sunt cel putin la fel de integru ca si dvs. si toti oamenii de bine, cel putin!” sau „Mai … Carutasule, unde m-ai vazut tu pe mine dator la stat ? Mai mult, sunt situatii total diferite … Carutasule !”, sunt alte cateva dintre raspunsurile ministrului Finantelor.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: