Reactie furibunda a lui Mircea Badea, dupa ce ministrul Justitiei a anuntat ca nu cere revocarea lui Kovesi si a lui Lazar

news

Reactii furibunde la Antena3, dupa ce ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat ca nu va cere revocarea lui Kovesi si a lui Lazar din fruntea parchetelor.

In stilul-i vulgar caracteristic, Mircea Badea a comentat evaluarea facuta de Lazar.

”Stiti bancul cu asta care zice de una ca e curva, proasta si nespalata si dupa care a cerut-o de nevasta! Ei, uite, m-am uitat la actualitate si asta mi-a venit!”, a spus amuzat Badea la Antena 3.

”Eu credeam ca le-am vazut pe toate, pe toate de mai multe ori, istoria se repeta, dar eu ceva mai tare decat astazi nu am vazut. A venit astazi ministrul Justitiei care de acum vreo doua saptamani ne-a zis: fiti atenti la faza asta! Deci, nu i-a zis nimeni, domnul ministru, faceti si dumneavoastra o faza! Deci, a zis, sunt ministrul Justitiei; legile sunt astea, constitutia e asta, poate ar fi bine sa isi dea demisia”, a adaugat Mircea Badea.

„(…) Dupa care a venit si a facut o evaluare crancena. Domnule, 44 de minute a vorbit. Totusi, eu vorbesc 45 de minute. Eu stiu ce inseamna (…) Domnule, daca venea si spunea 44 de minute ca doamna Kovesi e dumnezeu, DNA-ul e dumnezeu, totul e minunat si extraordinar si eu am facut controalele astea si au iesit beton. Si atunci e normal sa ramana. Nu, el a venit 44 de minute si i-a calcat in picioare. I-a dezosat, le-a dat foc, i-a impuscat in cap, dupa aceea le-a dat doua palme, dupa care a facut tot ce n-a facut nimeni pana acum. Bai, 44 de minute ati fost atenti la ce am spus de astia? Fiti atenti la fraza asta de 4 secunde: sa ramana, ba!”, a mai spus Mircea Badea.

Ministrul Justitiei a declarat, miercuri, ca nu se impune o solicitare de revocare a celor doi procurori-sefi.

„Evaluand toti factorii de constitutionalitate, legalitate si oportunitate am apreciat ca in acest moment nu este oportuna declansarea mecanismului institutional de revocare a procurorului general si a sefei DNA”, a concluzionat Toader.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: