Reactie taioasa a procurorului-sef al DNA Ploiesti in scandalul iscat de PSD si trusturile penale: „Nu cedam intimidarilor si santajului”

news

Procurorul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, a sustinut, luni, o conferinta de presa in care a subliniat ca „nu au existat niciodata metode ilegale de investigare”.

„Nu au existat niciodata metode ilegale de investigare si nici intelegeri ilegale cu inculpatii. Niciodata nu au fost falsificate probe in dosare, sunt sustineri pe care le fac inculpatii in dosarele in care sunt cercetati”, a declarat Onea.

El i-a acuzat de santaj pe anumiti „membri ai familiei Cosma”.

„Santajul. Este o situatie care dureaza de doua luni, am fost avertizati de persoane din anturajul familiei Cosma ca vom fi atacati in media. Ce s-a prezentat la televiziune este o varianta denaturata, prin care spera sa influenteze organele judiciare. Indiferent de metodele folosite, de intimidari, de santaj, nu o sa cedam presiunilor, chioar daca sunt din ce in ce mai agresive”, a mai spus Onea.

Seful DNA Ploiesti a precizat ca a solicitat chiar astazi Inspectiei Judiciare sa faca verificari pentru ca „este in joc reputatia procurorilor”.

Antena 3 a difuzat duminica seara inregistrari furnizate de Vlad Cosma din care rezulta ca i s-ar fi cerut sa „planteze probe” pentru un dosar vizandu-i pe Sebastian Ghita si Victor Ponta. Potrivit lui Cosma, cel care apare in aceste discutii este fostul procuror Mircea Negulescu, acesta invocand numele lui Lucian Onea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Comentarii: