Rebengiuc, despre Regimul PSD: „M-am saturat sa traiesc in comunism. Sper de 71 de ani sa se schimbe comunismul”

news

Victor Rebengiuc a declarat, miercuri, intr-un interviu pentru Europa FM ca regimul politic instituit de PSD este asemanator unei „dictaturi”, afirmand ca „m-am saturat sa traiesc in comunism”.

„M-am saturat sa traiesc in comunism, suntem condusi de comunisti. Conducerea este comunista. Sper de 71 de ani sa se schimbe comunismul, speranta inca mai palpaie.

Tind sa instituie o dictatura, sa stam in banca noastra, ca stiu ei cum sa conduca”, a spus Rebengiuc.

Actorul a criticat dur masurile luate de Guvernul PSD in domeniul economiei si, mai ales, al justitiei.

„Ce s-a facut pentru economie, ce s-a dezvoltat de cand sunt ei, din ’89? Avem autostrazi? Totul este gresit. S-au marit salariile… Ete cu doua taisuri, ai impresia ca ai mai multi baniin buzunar, dar cand mergi la cumparaturi vezi ca nu-ti ajung banii. Ca sa le mareasca s-au imprumutat, de la banci. Eu am fost invatat sa ma intind cat imi ajunge plapuma… Faptul ca marirea acestor salarii ingreuneaza viitorul copiilor nostri, facandu-i sa plateasca datoriile, este un lucru grav.

Daca aservesti justia unui grup mafiot aflat la conducerea statului, atunci vor face ce vor ei, nu va mai exista teama de pedeapsa. Au facut legea pentru ei, nu se atinge nimeni de ei. Pun procurorii pentru ei, completurile de judecata sunt ale lor, cand te gandesti ca e pe cale sa se intample asa ceva, nu o sa fie deloc bine”, a mai spus Rebengiuc.

Comentarii: