„Refuz sa accept ca gasca de infractori a acaparat toate institutiile!” – Procurorului general i se cere oficial sa dizolve PSD

news

O protestatara #REZIST din Piata Victoriei, Monica Constantin, ii cere procurorului general Augustin Lazar sa inceapa procedurile de dizolvare a PSD.

Intr-o scrisoare oficiala, protestatara invoca articolul 44 din Constitutie care, la aliniatul 2 prevede ca „partidele sau organizatiile care, prin scopurile ori prin activitatea lor, militeaza impotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranitatii, a integritatii sau a independentei Romaniei sunt neconstitutionale.” Ori, potrivit protestatarei, exact in aceasta situatie se gaseste PSD care are drept prioritate schimbarea legislatiei, pentru a dezincrimina abuzul in serviciu si pentru a-si gratia coruptii, demersuri ce contravin principiilor statului de drept.

Citetse si: „Bestii! Jandarmii au fost violenti la ordinul lui Dragnea” – O jurnalista celebra a fost imbrancita si lovita de jandarmi la marsul pro-DNA

2 Clipboard01

Monica Constantin a depus cererea in 17 iunie 2017 la Parchetul General, care si-a declinat competenta in favoarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

”Inca de la inceputul protestelor prilejuite de OUG 13 ies aproape zilnic in Piata Victoriei pentru a apara statul de drept si valorile morale, aflate intr-un pericol fara precedent. Problema este ca au trecut mai multe luni de proteste fara ca cineva dintre specialistii in drept constitutional si administrativ sa se autosesizeze vis-a-vis de derapajele puterii. (…) Refuz sa accept ca gasca aceasta de infractori a acaparat absolut toate institutiile si a corupt toate persoanele. Am incredere in procurorul general si in sefa DNA. Se pare ca, totusi, demersul meu trebuia indreptat catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Inca nu am reusit sa iau legatura cu cei de acolo, dar sunt optimista. Cred ca mai exista romani corecti, inclusiv in institutiile statului, chiar daca sunt minoritari. Si sper sa reuseasca sa faca ceva pe cale legala, pana nu se schimba legislatia…”, a declarat Monica Constantin, pentru Epoch Times.

Foto: Alexandru Socol

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: