Regimul Dragnea, lovitura disperata impotriva postului Realitatea TV. Emisia este suspendata, acuzatii ca in Turcia lui Erdogan

politica

Masura de intimidare fara precedent din partea CNA. Sase dintre cei 11 membri ai CNA au decis sa suspende emisia postului Realitatea TV ca sanctiune pentru modul in care a prezentat evenimentele din 10 august din Bucuresti.

„Fara precedent, au decis SUSPENDAREA Emisiei!Astazi 15 ianuarie 2019 – Ora 10.15 – 13.00, Sedinta CNA! Abuz fara precedent. Nu am crezut ca voi trai asa ceva! Din cauza relatarilor din data de 10 august, noaptea de 10/11 august si perioada 11-15 august….. SE SUSPENDA Emisia RealitateaTv.

Acum pentru 10 minute in ziua de 17 ianuarie. INCREDIBIL. Nu imi vine sa cred!

Am fost acuzati de incitare la violenta si dezinformare privind evenimentele din 10 august. Mi s-a spus ca imaginea a ceea ce s-a intamplat in 10 august a fost “viciata” de RealitateaTv si in special de catre mine si invitatii “Jocuri de Putere”, Doru Maries, Oreste Theodorescu, Oana Stanciulescu, Grigore Cartianu.

NU IMI VINE SA CRED, sunt pur si simplu SOCAT! 6 din 11 au votat pentru intreruperea Emisiei la propunerea lui Radu Calin Cristea. Pe langa suspendarea emisiei ne-au dat si o amenda de 15.000!”, anunta Rares Bogdan pe Facebook.

Antena 3 si Romania TV, campioane la dezinformare si manipulare, nu au primit niciodata astfel de sanctiuni. Chiar in 10 august, cele doua posturi si-au dezinformat masiv telespectatorii, sustinand de exemplu ca jandarmerita Stefania este paralizata sau pe moarte.

De asemenea, Antena 3 a mai sustinut ca protestatari din 10 august au fost „mercenari straini”.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: