externe

Renzo Bossi, fiul fondatorului partidului extremist italian Lega Nord, s-a casatorit cu o femeie de afaceri romanca

Renzo Bossi, al doilea fiu al fondatorului Ligii Nordului, Umberto Bossi, s-a casatorit cu femeia de afaceri romana Izabela Corina Juncu. Se stie ca nunta a fost foarte intima, a avut loc in prezenta a aproximativ cincisprezece invitati, majoritatea membri ai familiei (niciun politician nu ar fi fost invitat, se pare).

Potrivit cotidianului italian Corriere della sera, ceremonia civila a avut loc la Gemonio, un sat din zona Varese unde locuieste familia Bossi, fiind oficiata chiar de primarul localitatii, Samuel Lucchini. Sotii au anuntat ca ulterior se va desfasura si o ceremonie religioasa. Prezent la nunta sobra a fost tatal, Umberto Bossi, care a sosit la eveniment intr-un scaun cu rotile impreuna cu sotia sa Manuela Marrone.

Ales la scrutinul regional din Lombardia in 2010, Renzo Bossi a avut o istorie importanta in politica ca consilier regional al Ligii din Lombardia. El a demisionat in 2012 in urma unei anchete privind utilizarea finantarii publice din Liga Nordului in scopuri personale . Acum se dedica activitatilor antreprenoriale ale familiei: cu ani in urma a deschis o firma agricola in Brenta, oras din Valcuvia. „Traiesc mai bine ca fermier, in afara de politica ”, declara el in 2014. „ In aer liber mi-am gasit linistea ”.

Izabela Corina Juncu, antreprenoare de origine romana cu peste 60 de mii de urmaritori pe Instagram, lucreaza in sectorul parfumurilor. A fondat Notorious Stories, o companie care organizeaza evenimente speciale pentru iubitorii de parfumuri, si este consultanta pentru unele marci. Ea s-a definit ca fiind „o femeie ca multe altele, cu sentimente si pasiuni normale, cu o rutina riguroasa de activitati aparent banale”.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Recent Posts

O masina cu 7 femei s-a rasturnat pe Podul Basarab din Bucuresti. Toate au ajuns la spital

O masina in care se aflau sapte femei s-a rasturnat, duminica, pe Podul Basarab din…

47 de minute ago

„Nevastuica salbatica”. Pilotii ucraineni folosesc acum tactici americane din razboiul din Vietnam: „Ucraina invata in mod clar din gandirea militara occidentala”

Ucraina a inceput sa foloseasca impotriva armatei rusesti tactici americane din razboiul din Vietnam, informeaza…

2 ore ago

Bucurie in Voluntari, Firea este pe primul loc pe buletinul de vot. Ea este urmata de Burduja

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea se va afla pe primul loc pe buletinul…

O oră ago

Sanctiuni in urma nuntii de la Buzesti, care a blocat tot centrul orasului. Socrul mare si socrul mic au fost amendati cu cate 6.000 de lei

Politia Teleorman anunta ca, in urma nuntii sfidatoare din Buzesti, care a blocat traficul in…

2 ore ago

Peste 500.000 de elevi incep, luni, Evaluarea Nationala. In acest an, doar colectarea datelor se va face digital, nu si corectarea testelor

Luni, 13 mai, incepe Evaluarea Nationala de la clasa a II-a, iar duminica la pranz…

2 ore ago