Replica cu care Gadea a fost umilit: „Cum cereti demisia lui Kovesi pentru procurorul din Ploiesti, de ce nu cereti si demisia lui Carmen Dan pentru politistul pedofil?”

news

Scandal in platoul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, intre moderatorul Mihai Gadea si Ionel Danca, membru al PNL. Scandalul a escaladat din cauza opiniilor total opuse despre discursul avut de Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, informeaza EVZ.

Laura Codruta Kovesi a afirmat ca ”nu am dovada ca vreunul din procurorii de la Ploiesti si-a indeplinit necorespunzator atributiile de serviciu”.

”Domnule Danca, nu intelegeti nimic!” au fost acuzatiile invitatilor din platou. ”N-ati inteles nimic” a intarit si deputata PSD Andreea Cosma. Situatia a devenit si mai tensionata in momentul in care Mihai Gadea s-a dus langa Danca sa-si impuna punctual de vedere.

”Domnule Danca, incerc sa va explic asa de la om la om, domnule Danca nu e vorba despre oameni, e vorba de magistrati, intelegeti treaba asta?” i-a spus Mihai Gadea lui Ionel Danca.

”Domnule Gadea, daca sunt cazuri de erori judiciare, de ce cereti ca pentru un politist pedofil sa plece ministrul de Interne? De ce?” a intrebat Ionel Danca. ”Cum de ce?” a continuat Mihai Gadea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: