Replica isteata la „The Romanians Are Coming”. Un student roman la Londra le da peste nas britanicilor: „The benefits is SHIT”

life

Un student la Londra, revoltat de modul in care romanii sunt prezentati in serialul „The romanians are coming” de pe Channel 4, a decis sa faca ceva. Astfel, Andrei Talos i-a contactat pe romanii care muncesc cinstit in Marea Britanie si a facut cu ei un alt film despre viata compatriotilor sai. „The benefits is shit. You can’t live with those money”, este concluzia clipului.

Dupa ce a anuntat pe grupurile de discutii de pe internet ca vrea sa faca un material despre viata adevarata a romanilor din Marea Britanie, Andrei Talos a primit mai multe inregistrari ale unor romani care muncesc sau studiaza alaturi de britanici. Oameni pe care nu ii intereseaza beneficiile sociale si care se straduiesc din rasputeri sa-si construiasca un viitor mai bun. Iata mai jos ce a rezultat.

„Trebuie sa schimbam modul in care ne vad britanicii, sa incercam sa le aratam ca nu se poate sa existe doar lapte si miere. Avem tigani, suntem mandri de ei, bine, eu sunt mandru de ei, avem hoti de buzunare, avem tot felul de oameni rai, dar Channel 4 tine minte, noi nu avem Ghita Jihadistul si nici nu ne inrolam in ISIS. Studentii nostri nu fug de familiile si de prietenii lor pentru a merge in Siria.

Daca incercati sa ne manipulati nu veti reusi. Nu mai putem fi prostiti, poate ii veti prosti pe ai vostri, insa noi vom riposta pentru ca suntem fucking romanians. Nu noi sunt problema voastra, nu puteti sa ne discrimati in continuare pentru ca suntem romani. Vedeti-va de treaba voastra si noi o sa ne vedem de a noastra”, a adaugat, in engleza,  Andrei Talos pe blogul sau.

Documentarul „The Romanians Are Coming” („Vin romanii”) este difuzat de Channel 4, personajele fiind in principal romani de etnie rroma sau romani care dorm pe strazi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: