Replica usturatoare pentru Cristoiu, dupa ce a acuzat doi cunoscuti jurnalisti ca sunt „agenti acoperiti”: „Cristoiu o vedea presedinte pe Udrea”

news

Ion Cristoiu i-a acuzat pe jurnalistii Mircea Marian si Silviu Sergiu, alaturi de care a lucrat in redactia EVZ, ca sunt „agenti acoperiti”. Mircea Marian are o replica usturatoare la adresa „Maestrului”.

„Ion Cristoiu zice ca eu si Silviu Sergiu – nu ne da numele, dar arata ca am plecat de la EvZ la RL si apoi la o revista ‘cu titlu occidental’ – suntem acoperiti, iar modul in care ne-a depistat e minunat: ‘Erau oameni pana atunci normali si deodata, ca la un semn, au devenit pro-Iohannis. 2014, sau dupa Colectiv’ :))

Poti sa te superi? Eu nu. Am fost vreo cateva milioane de a-normali si de ‘acoperiti’ care in 2014 n-am vrut sa iasa Ponta presedinte si Maior premier si care, dupa Colectiv, am iesit in strada.

Oamenii normali, ca dl. Cristoiu, o vedeau pe doamna Udrea presedinte si, cand a fost evident ca aberatia asta nu tine, au jucat anti-sistem cu Ponta, Maior si Gabi Oprea. Pe Maior, il stiti, lucra la un ONG banal, zis SRI”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Ion Cristoiu a declarat, intr-un interviul pentru Gandul si Mediafax, ca ii cunostea pe acoperitii din redactia pe care o conducea si acum poate indica cine actioneaza la comanda, sustinand ca cei mai periculosi sunt „sergentii majori mesianici”.

“La un moment dat au ajuns ca niste soareci intr-un sac, au fost extrasi cu totul, s-au dus la Romania Libera, ca le-am urmarit drumul si acum sunt pe la altele, o revista cu titlu occidental”,  a declarat Cristoiu.

Comentarii: