Replici acide intre Dragnea si Tudose. Enervat ca premierul l-a luat peste picior, Dragnea tine sa nu ramana dator: „Mi-e frica sa umblu cu sacosa cu bani”

news

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat joi ca salariul sau de la Parlament se duce direct pe card, adaugand ca ii este frica sa plece cu sacosa cu bani de acolo.

„De aici de la Parlament salariul se duce direct pe card si mie mi-e frica sa plec cu sacosa cu bani de aici, asa ca raman pe card… Daca se supara cei de la casierie si imi dau numai monede, plec cu sacul”, a spus Dragnea la Palatul Parlamentului, intrebat daca foloseste cardul sau prefera, la fel ca premierul Mihai Tudose, sa foloseasca bani cash.

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat ca a avut o experienta neplacuta cu bancile si ca refuza ca salariul sa-i fie pus pe card pentru ca banca sa nu beneficieze de comision la fiecare retragere, Tudose afirmand ca „nu-l merita”.

Ironiile lui Dragnea vin dupa ce, miercuri seara, la Antena 3, Tudose l-a luat peste picior pe Dragnea. Premierul a spus, despre vizita pe care urmeaza sa o faca in SUA, ca nu se duce acolo sa isi faca poze cu cineva. „Nu ma duc in America sa fac poze cu cineva si eu cred ca si domnia sa are suficiente de facut decat sa faca poze cu romanul”, a spus Tudose despre viitoare intalnire cu vicepresedintele SUA.

La inceputul anului, Dragnea a ajuns subiect de ironii intense dupa ce s-a dus in SUA sa se fotografieze alaturi de presedintele nou ales, Donald Trump.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: