Revolta cuprinde Romania. Clujenii ies MASIV in strada: „Un om a murit, Oprea a scapat”

politica

Decizia senatorilor de a-l scapa pe Gabriel Oprea de urmarirea penala a starnit revolta si la Cluj. Clujenii ies, joi, de la ora 18.00, in Piata Unirii pentru a protesta fata de decizia senatorilor de a refuza cererea DNA privind inceperea urmaririi penale in cazul lui Gabriel Oprea.

“Iesim in strada pentru cei care nu mai sunt printre noi si nu-si mai pot cere singuri dreptatea. Politistul Bogdan Gigina a murit in timpul serviciului, in timp ce escorta una din numeroasele coloane oficiale ale fostului ministru de interne.

Un om a murit, Oprea a scapat: cel identificat de procurori ca vinovat de ucidere din culpa nu va ajunge in fata justitiei. DNA a cerut aviz de incepere a urmaririi penale in cazul lui Gabriel Oprea, in dosarul privind decesul politistului Bogdan Gigina, sub acuzatia de omor din culpa. Senatorii au facut insa scut in jurul colegului lor si au decis luni prin vot secret impotriva inceperii urmaririi penale in cazul lui Gabriel Oprea. Vi s-a facut putin greata dupa votul de luni din senat? Cluj-Napoca: Ne vedem joi la ora incepand cu ora 18 in Piata Unirii”, scrie pe pagina de Facebook a protestului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: