Revolutie anti-PSD la Neversea. Grasu XXL: „M*e Guvernului Romaniei! Satui de bolsevici”. I-au taiat curentul pe scena

news

Organizatorii festivalului Neversea au taiat, duminica noapte, curentul pe scena pe care canta Grasu XXL dupa ce acesta a strigat „M*e Guvernului Romaniei!” si le-a cerut zecilor de mii de spectatori sa dea dovada de „curaj”.

„Tipul asta care isi spune Grasu XXL a invitat o mare de adolescenti la ‘Curaj’: ‘M*e Guvernul Romaniei! Satui de bolsevici'”, a relatat pe Facebook o tanara care asista la concert, Andreea Pavel.

Ea spune ca apoi a fost taiat curentul pe scena, Grasu XXL fiind nevoit sa cante „la rece”.

„Dupa ce a trantit-o pe aia cu ‘M*e Guvernului Romaniei’, lui Grasu XXL i-a picat scena (lumini, sonorizare etc). A aprins lanterna telefonului si a incercat sa cante ‘la rece’, iar publicul, aprinzand lanternele, a izbucnit: ‘PSD, ciuma rosie!’. La un moment s-a oprit tot. Acum e doar bezna, nimeni nu stie ce urmeaza. Serios, ma?”, a mai spus tanara.

Vezi si: Imagini de la Neversea. Zeci de mii de tineri scandeaza „PSD, ciuma rosie” dupa ce a fost taiat curentul pe scena unde s-a strigat „M*e Guvernului Romaniei”

„Nu e in regula!!! Nu e! Singura scena care ‘a picat’ in 4 zile de concert. Brusc, subit, fara explicatii. Doar pentru ca tipul ala, Grasul XXL, a spus ‘M*e Guvernului Romaniei’ si pentru ca a cantat ‘Curaj’. Aia cu ‘ne-am saturat de bolsevici’. Acum, dupa juma de ora de pauza, a urcat un tip care ne spune ca Grasu XXL a plecat si ca spera sa fie ‘o defectiune tehnica de jos si nu de sus’. Bai, serios ca traiesc vremurile astea? Cand se opreste un concert de pe plaja pentru ca cineva s-a exprimat in public? Doamne fereste!!!”, a mai relatat Andreea Pavel.

Inca din prima zi, la Neversea au fost aproape 50.000 de spectatori la evenimentele care au avut loc pe plaja Modern din Constanta.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: