news

Rezolutia adoptata de liberali prin care PNL-ul vrea sa lupte impotriva lui Dragnea si supusilor sai din PSD. Ce reguli vor respecta membrii de partid?

Consiliul National al PNL a adoptat, duminica, o rezolutie pentru transparenta si deschidere catre societate a partidului.

Rezolutia a fost prezentata de Violeta Alexandru, consilier al presedintelui PNL, Ludovic Orban. „O societate este democratica in masura in care intre alesi si cetateni exista o relatie permanenta. Nu sunt adepta, si nici dvs., a intensificarii dialogului cu cetatenii numai in preajma alegerilor cu cateva saptamani, cu cateva zile inainte, asa cum alte forte politice o fac, pentru ca uita si nu li se pare important sa puna acest lucru pe un plan prioritar. Am fost oripilata ca om care nu are deloc acest blocaj si frica de oameni, indiferent daca a gresit sau nu, de scena de la Congresul PSD de ieri – garduri, jandarmi, dube. Nu, indiferent de ceea ce se intampla cu partidul, nu trebuie sa se ajunga aici”, a spus Violeta Alexandru.

Ea le-a transmis liberalilor si ca in sedintele de consiliu local sau judetean nu trebuie „sa se intre nici cu forta, nici cu imbranceli”. De asemenea, Violeta Alexandru a sustinut ca parlamentarii PNL trebuie sa aduca in comisiile permanente ale Parlamentului reprezentanti ai sindicatelor, patronatelor si ai societatii civile.

Potrivit documentului, filialele judetene si locale ale PNL vor avea pagina de Facebook prin care sa fie promovata echipa, separat de cea a presedintelui acesteia, dar si campaniile si pozitiile exprimate de Biroul Executiv al partidului, deciziile conducerii filialei, evenimentele si actiunile ce urmeaza a se desfasura sau rezultatele celor care au avut loc.

De asemenea, rezolutia prevede ca filialele judetene vor avea o pagina de internet unde se vor gasi cu usurinta informatii precum: CV-urile reprezentantilor partidului in autoritatile judetene si locale, dar si la nivel national, cate o adresa de e-mail a fiecaruia si numerele de telefon, programul audientelor saptamanale si toate pozitiile publice ale partidului. Documentul stipuleaza ca pe fiecare pagina de internet sa fie pozitionat cat mai vizibil formularul de inscriere pentru orice persoana dornica sa se alature echipei PNL, un formular simplificat si conectat la baza de date nationala a partidului pentru pastrarea unei evidente riguroase.

Rezolutia stipuleaza si organizarea de comunicari constante cu presa locala si consultari permanente cu organizatiile patronale, sindicale, civice si cu orice grup de initiativa in plan local, actiuni de tip „usi deschise”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Marian Pavel

Share
Published by
Marian Pavel

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

13 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

13 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

13 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

4 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

13 ore ago

Si la altii nu doar la noi: scandal intr-o comisie din Congresul SUA din cauza „genelor false”

Un scandal a izbucnit in Congresul SUA dupa ce o politiciana a acuzat o rivala…

14 ore ago