Roberta Anastase, prezenta la DNA. Ce a declarat la iesirea de la audieri

news

Deputatul Roberta Anastase s-a prezentat, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiata de procurori intr-un dosar de coruptie.

UPDATE La iesirea de la DNA, fostul presedinte al Camerei Deputatilor nu a vrut sa dea detalii cu privire la ancheta pentru care a fost audiata de procurorii anticoruptie.

„Am fost chemata in calitate de martor. Nu pot da niciun detaliu fiind ancheta in curs. Nu stiu si nu am voie sa vspun, pentru ca e o ancheta in curs”, a declarat Roberta Anastase le iesirea de la DNA, afirmatiile fiind sustinute si de avozatul ei, care a precizat ca au fost rugati sa nu dea declaratii presei si din acest motiv nu pot spune in ce dosar a fost audiata, informeaza News.ro.

Numele Robertei Anastase a fost invocat de fostul primar PDL al orasului Piatra Neamt Gheorghe Stefan in declaratii din dosarul in care fostul lider PDL Vasile Blaga este acuzat de trafic de influenta privind finantarea ilegala a PDL, pentru ca ar fi primit prin interpusi 700.000 de euro.

In acest dosar, Blaga a fost achitat, dar decizia nu este definitiva.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor in perioada guvernarii PDL, a ajuns, joi dimineata, la ora 11.00, la sediul DNA, fiind insotita de avocat. La intrare, nu a dorit sa faca declaratii. Deocamdata nu se cunoaste motivul vizitei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: