„In Romania am ajuns in situatia in care e mai bine sa nu ai guvern decat sa ai”. Basescu tranteste inca una din ciclul „Vara nu-i ca iarna”

politica

Traian Basescu a comentat, marti, cu ironie desele gafe produse de guvernele PSD in ultimul an. El a fost prezent la o intalnire cu studentii de la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti (FSPUB) 

Intrebat ce solutie ar exista la actuala situatie de „instabilitate politica”, Basescu a raspuns ca ar fi mai bine ca Romania sa nu aiba guvern, in actualele conditii.

„In Romania am ajuns la situatia in care e mai bine sa nu ai guvern decat sa ai. N-are cine modifica Codul fiscal, n-are cine modifica salariile, pensiile. Daca ar fi guvern care sa pluteasca asa, economia ar merge dupa regulile ei. Asa in fiecare saptamana aflam de modificari.

Lasand acest aspect eu n-as numi instabilitate guvernamentala faptul ca s-au schimbat des guvernele. Atata timp cat ai majoritate acolo este doar o chestie de hachite ale lui Daddy sa mai schimbe un premier, un ministru.

Nu putem vorbi de instabilitate, stabilitate exista, tara are jupan politic”, a declarat Basescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: