Romania, tara in care explodeaza orice, mai putin mamaliga!

opinii

explozie, Crevedia, incendiu, Colectiv, PSD, ciuma rosie, criminali, Romania, alegeri

A trebuit sa vina incendiul de la Colectiv ca sa ne dam seama ca suntem o tara de oi si de lupi, unde lupii isi pot permite sa sfasie pe oricine, fiindca nu patesc nimic, ba mai rau, dupa cativa ani de post, continua sa ne sfasie, cu si mai mare pofta. A trebuit sa vina si explozia de la Crevedia ca sa pricepem ca, la opt ani dupa tragedia de la Colectiv, nu am inteles nimic. Lupii sunt in continuare in fruntea stanii, oile mor in continuare sfasiate sau arse.

In mod normal, intr-o tara normala, populata de oameni normali la cap, dupa tragedia de la Colectiv PSD nu ar mai fi venit niciodata la putere. Pentru ca un partid care pastoreste asemenea tragedii si nu-i trage la raspundere pe vinovati deja nu mai e partid, e grupare de crima organizata, iar romanii ar fi trebuit sa inteleaga. Pe cand ei ce-au facut? Au mai dat o sansa PSD si tot pesedisti au votat. Vedem acum, dupa ce au murit iar oameni, ca intre Ponta si Ciolacu nu-i nicio diferenta – poate doar ca primul a zburat rapid din schema, in vreme ce de al doilea n-are nimeni curaj sa se atinga.

Iar pesedistii fac ce stiu mai bine, de treizeci si ceva de ani: fura la greu si calca pe cadavre. Daca va uitati bine, vedeti ca aproape toate relele produse in Romania au cel putin o legatura cu PSD si cu sistemul securist pe care acest partid l-a mostenit si l-a perpetuat. Cel mai recent exemplu? Chiar explozia de ieri, de la Crevedia: bomba cu ceas de acolo functiona fara autorizatie de ani de zile, dar nimeni nu s-a sesizat. De ce? Pentru ca proprietarul era fiul primarului pesedist din Caracal, avea influenta, dadea telefoane si totul se rezolva.

Sunt absolut convins ca exista oameni in sistem care s-au sesizat de mult in privinta neregularitatilor de acolo, cum au existat asemenea oameni si la Colectiv, cum au existat si in cazul beizadelei criminale cu droguri in masina. Dar acesti oameni s-au multumit sa ridice din umeri si sa-si spuna: „De ce sa ma bag eu? Am familie, daca ma pun cu mafiotii astia, ma termina, sunt prea multi si prea uniti!” Asa ca au tacut, s-au facut ca se uita in alta parte, iar tragedia a lovit.

Cand oare o sa-si dea seama romanii ca de fapt ei sunt si mai multi decat mafiotii care ne conduc, doar ca nu sunt uniti? Cand vor intelege ca PSD e ciuma rosie a acestui neam si ca, atata vreme cat PSD, cu fratiorii lui mai mici si mai prosti de la PNL, vor stapani Romania, ei vor continua sa fie lupi, iar noi vom continua sa fim oi? Cand vor pricepe ca e o chestiune de „cand” si nu de „daca” ne va veni tuturor randul sa fim sfartecati, arsi sau ucisi in alte cumplite feluri de niste iresponsabili protejati de sistemul asta mafiot? Si cate incendii si explozii trebuie sa mai indure pana cand sa faca si ei sa explodeze mamaliga romaneasca?

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: