Postul PSD-ului, Romania TV, confirma: Carmen Avram si Grapini NU mai intra in Parlamentul European, PSD le blocheaza mandatele

politica

Romania TV anunta, citand surse din PSD, ca lista pentru europarlamentare ar urma sa fie refacuta, in sensul eliminarii candidatilor impusi de Dan Voiculescu: Carmen Avram, Maria Grapini si Chris Terhes.

„Mai multi lideri din PSD au cerut eliminarea unor candidati de pe lista pentru europarlamentare, astfel incat mandatele castigate de PSD sa fie modificate. Potrivit procedurii, Biroul Electoral Central va transmite lista cu cei care primesc mandate pentru Parlamentul European catre PSD.

La partid se va propune ca aceasta lista sa fie modificate, astfel incat unele persoane sa fie scoase, si anume cele impuse de Liviu Dragnea. Cristian Tehes, Carmen Avram, Maria Grapini ar putea sa dispara de pe aceasta lista”, anunta Romania TV.

Informatii similare au fost ptrezentate, luni, si de Stirile Pro TV.

In acest moment, candidatii care ar urma sa intre in PE din partea PSD sunt:

Rovana Plumb
Carmen-Gabriela Avram
Iulian-Claudiu Manda
Cristian-Vasile Terhes
Dan Nica
Maria Grapini
Tudor Ciuhodaru
Adrian-Dragos Benea

Daca oamenii lui Voiculescu vor fi eliminati, vor intra urmatorii de pe lista: Victor Negrescu, Andi-Lucian Cristea si Natalia-Elena Intotero.

Cei trei sunt in foarte bune relatii cu Viorica Dancila, presedintele interimar al PSD.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: