„Romanii sunt niste GUNOAIE”. Asa isi face campanie un politician

news

Un candidat Ukip din aceeasi circumscriptie cu Nigel Farage afirma ca imigrantii de la Mediterana sunt de fapt „luptatori ai Statului Islamic”, iar romanii „niste gunoaie”, la un eveniment de campanie la care participa si liderul formatiunii, dezvaluie Daily Mirror in pagina electronica.

Potrivit tabloidului britanic, Ted Bennett, in varsta de 65 de ani, care candideaza pentru un post de consilier local, a fost inregistrat miercuri de un reporter Daily Mirror – la doar 24 de ore dupa ce Ukip a suspendat un candidat care a amenintat ca isi va impusca contracandidatul conservator – afirmand ca romanii care locuiesc in zona sunt „niste gunoaie”.

„Avem romani la Cliftonville. Dar problema este ca ei fac caz de sistemul nostru si isi rad de noi. Daca te duci la Aldi, in Margate, te vei trezi printre putinii care vorbesc engleza. Dar sunt doar niste gunoaie”, a declarat el, citat de Mediafax.

Tabloidul mai scrie ca Bennett a incercat sa-l convinga pe reporterul sau ca mii de imigranti clandestini care sunt salvati pe Mediterana, dupa ce fug din Orientul Mijlociu si Africa, sunt de fapt militanti din cadrul gruparii Statul Islamic (SI).

„ISIS (un acronim pentru SI) si-a adunat miliardele de dolari de pe urma petrolului din tarile pe care le-a invadat si isi finanteaza oamenii sa vina in Europa”, a spus el, adaugand ca „unii dintre ei sunt luptatori ISIS” si ca reteaua terorista „vrea sa trimita o jumatate de milion din oamenii ei in Europa”.

„Nu mai vrem nicio persoana care sa fie refugiat in tara asta”, a mai spus candidatul Ukip la evenimentul public la care participa Farage.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: