Romascanu, minciuna groasa in scandalul Solomon-Saorma pentru a spala obrazul lui Ciolacu. Este contrazis chiar de Ciolacu

politica

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a lansat o noua minciuna in cazul scabdalului provocat de cei doi deputati PSD intr-o saormerie din centrul Bucurestiului.

„Sunt doi deputati, sigur, dar dincolo de asta, sunt doi cetateni care nu au fost trimisi in urma unei sedinte de partid sa manance saorma si sa faca scandal. A fost atitudinea lor personala, pentru care din nefericire nu au gasit intelepciunea sa-si ceara scuze. Au fost amendati pentru aceasta chestiune, iar domnul presedinte Ciolacu a fost destul de clar aseara intr-o emisiune televizata.

Mai mult, imediat cum a aflat de aceasta intamplare, a pus mana pe telefon si l-a sunat pe managerul acelei saormerii si a cerut scuze in numele dansului personal si al partidului. A fost o nesabuinta majora, o atitudine pe care nu au reusit sa si-o asorteze cu calitatea de reprezentanti in Parlamentul Romaniei, au platit pentru ea legal si probabil vor avea repercusiuni majore si in cariera dumnealor politica”, a declarat Romascanu la RFI.

Romascanu dezinformeaza cu buna stiinta. Prima reactie a lui Ciolacu a fost de fapt de a pune la indoiala afirmatiile politistilor. Intrebat de Digi24, la scurt timp dupa ce imaginile din saormerie au aparut in public, Ciolacu a declarat: „Sa aflam adevarul” (sursa).

Mai mult despre:

Comentarii: