Rovana Plumb si Carmen Avram, fugarite de iesenii furiosi. Inconjurate de bodyguarzi si jandarmi nu stiau pe unde sa o apuce – Video

politica

Liderii PSD au plecat in fuga dupa mitingul de la Iasi, in huiduielile a mii de oameni furiosi. Imagini postate de jurnalistii locali arata cum Rovana Plumb si Carmen Avram sunt scoase sub protectia bodyguarzilor din Piata Unirii.

„Doamne Dumnezeule”, spune Rovana Plumb cu teama, in timp ce bodyguarzii o scot din piata, pentru a ajunge la masina. Carmen Avram a fost bagata in sediul unei agentii, fiind si ea protejata de doi barbati vanjosi. Mii de oameni scandeaza in jur „Hotii!” si „Rusine!”.

Peste 6.000 de ieseni au ocupat Piata Unirii dupa ce pesedistii au plecat grabiti la finalul mitingului de sustinere a lui Liviu Dragnea.

Protestatarii au intrat in Piata Unirii fluturand steaguri tricolore si scandand lozinci anti-PSD.

Pesedistii au inceput sa plece din Piata Unirii inca din timpul discursului lui Liviu Dragnea. In timp ce ieseau din piata, protestatarii tinuti de jandarmi in spatele gardurilor au scandat „Rusine!”. Unii dintre sustinatorii PSD au reactionat agresiv.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: