Rusii au aruncat in aer o fabrica ISIS de centuri explozive pentru atentatori SINUCIGASI

externe

Ministerul rus al Apararii a anuntat, astazi, ca in urma loviturilor aeriene din Siria s-au produs „deteriorari semnificative ale infrastructurii folosite de ISIS pentru pregatirea de acte teroriste”. Publicatia britanica express.co.uk mentioneaza ca printre distrugeri se numara si o fabrica de centuri explozive pentru atentatorii sinucigasi.

Avioanele ruse au efectuat in ultimele 24 de ore noi raiduri asupra a 10 pozitii ale gruparii jihadiste Statul Islamic in Siria. „In ultimele 24 de ore, avioane Su-34, Su-24M si Su-25 au efectuat 20 de raiduri”, a anuntat Ministerul Apararii.

„Zece tinte de infrastructura ale banditilor din SI au fost lovite”, a adaugat oficialul rus. Avioanele ruse au lovit o tabara de antrenament a teroristilor, inclusiv o fabrica unde se produceau centuri pentru teroristi sinucigasi, a scris ministerul pe pagina sa web stat.mil.ru.

„Ca urmare a loviturilor noastre aeriene asupra tintelor Statului Islamic, am reusit sa le intrerupem sistemul de control, liniile de aprovizionare si am provocat pagube serioase infrastructurii pe care o foloseau pentru a comite acte de terorism”, a mai scris Ministerul Apararii din Rusia.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: